پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/24

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان را خطاب به همشهریان بیان نمودند.

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان را خطاب به همشهریان بیان نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی، الهام پورمقدم گفت: یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه های غذایی اصلی ( نان و غلات - سبزی ها - میوه ها - لبنیات - گوشت ها )  باید در سه وعده سحری ، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.

پور مقدم در ادامه مهمترین نکات تغذیه ای که باید در ماه رمضان رعایت شوند را به شرح ذیل بیان نمود.

__نوشیدن ۶ الی ۸ لیوان آب در فاصله زمانی  افطار تا سحر

__توصیه می شود در وعده سحری دو عدد خرما ، شیر ، نان سبوس دار ، دو عدد گردو ، یک عدد تخم مرغ  و دو عدد میوه فصل ، استفاده شود.

__استفاده از لیمو ترش تازه در وعده سحری می تواند از تشنگی در طول روز جلوگیری کند .

__استفاده از خوراک های حبوبات ( عدسی) به همراه آب نارنج یا آب لیمو نیز از انتخاب های غذایی مناسب به هنگام سحر می باشد ، چرا که حبوبات دارای کربوهیدرات های پیچیده  و فیبر زیاد به همراه املاح و ویتامین ها هستند و قند خون را به تدریج افزایش داده و در نتیجه بر سطح انسولین خون اثرات نا مطلوبی نمی گذارند و ساعات زیادی افراد را سیر نگه میدارند .


__در وعده افطار بهتر است دو عدد خرما ، یک لیوان شیر ولرم ( نه داغ و نه سرد )  ، آب جوشیده ولرم ، سبزی خوردن تازه ، پنیر ، نان سبوس دار ، مربا ، شله زرد ، بیسکویت سبوس دار ، چای کم رنگ ، خیار و گوجه مصرف شود.

__بهتر است وعده شام و افطاری یکی نشود ، چرا که افطار سنگین به معده و دستگاه گوارش فشار می آورد .

__با جدا کردن وعده افطار و شام از یکدیگر نیز باید حجم غذای مصرفی در وعده افطار و وعده شام سبک باشد؛ بعد از مصرف شام در واقع قبل از خواب نیز مصرف یک عدد میوه فصل توصیه می شود .