کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان را خطاب به همشهریان بیان نمودند.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان را خطاب به همشهریان بیان نمودند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی، الهام پورمقدم گفت: یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه های غذایی اصلی ( نان و غلات - سبزی ها - میوه ها - لبنیات - گوشت ها ) باید در سه وعده سحری ، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.
پور مقدم در ادامه مهمترین نکات تغذیه ای که باید در ماه رمضان رعایت شوند را به شرح ذیل بیان نمود.
__نوشیدن ۶ الی ۸ لیوان آب در فاصله زمانی افطار تا سحر
__توصیه می شود در وعده سحری دو عدد خرما ، شیر ، نان سبوس دار ، دو عدد گردو ، یک عدد تخم مرغ و دو عدد میوه فصل ، استفاده شود.
__استفاده از لیمو ترش تازه در وعده سحری می تواند از تشنگی در طول روز جلوگیری کند .
__استفاده از خوراک های حبوبات ( عدسی) به همراه آب نارنج یا آب لیمو نیز از انتخاب های غذایی مناسب به هنگام سحر می باشد ، چرا که حبوبات دارای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر زیاد به همراه املاح و ویتامین ها هستند و قند خون را به تدریج افزایش داده و در نتیجه بر سطح انسولین خون اثرات نا مطلوبی نمی گذارند و ساعات زیادی افراد را سیر نگه میدارند .
__در وعده افطار بهتر است دو عدد خرما ، یک لیوان شیر ولرم ( نه داغ و نه سرد ) ، آب جوشیده ولرم ، سبزی خوردن تازه ، پنیر ، نان سبوس دار ، مربا ، شله زرد ، بیسکویت سبوس دار ، چای کم رنگ ، خیار و گوجه مصرف شود.
__بهتر است وعده شام و افطاری یکی نشود ، چرا که افطار سنگین به معده و دستگاه گوارش فشار می آورد .
__با جدا کردن وعده افطار و شام از یکدیگر نیز باید حجم غذای مصرفی در وعده افطار و وعده شام سبک باشد؛ بعد از مصرف شام در واقع قبل از خواب نیز مصرف یک عدد میوه فصل توصیه می شود .