رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه از برگزاری جلسه با کارگروه استانی تولید آرد و نان استان به منظور تولید نان کامل در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه در این جلسه ابتدا دکتر سید علی موسوی زاده رئیس این مرکز، ضمن اشاره به برخی از چالشهای سلامت استان از جمله کیفیت آب، کیفیت نان و سیستم دفع فاضلاب، بیان داشت: ما به عنوان نمایندگان حقوقی و حقیقی مردم مسئولیم برای حل مسئله گام برداریم به گونهای که دنبال مقصر نگردیم و این جلسه نیز با هدف بررسی موانع و راهکارهای تولید نان کامل در استان تشکیل گردیده است.
دکتر یاری پور نماینده معاونت غذا و داروی دانشگاه در این جلسه اظهار داشت: فرایند تولید نان کامل را با همکاری ادارات ذی نقش و استانداری طی جلسات متعدد پیگیری نموده ولی از آنجا که قیمت تمام شده نان کامل تعیین نگردیده امکان تولید آن وجود ندارد.
به گزارش منبع خبر، طی تماس تلفنی اعضای جلسه با مقامات وزارتی و بالا دستی مشخص گردید که سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان متولی تعیین قیمت نان کامل است و ظرف هفتههای آینده نان کامل تعیین قیمت می گردد.
در ادامه دکتر باقری مدیرعامل کارخانه آرد یاسوج اذعان داشت: فرایند بهسازی و نوسازی کارخانهها با حضور مهندسین آلمانی و نظارت کارشناسان به منظور تولید آرد کامل انجام شده و هم اکنون ما قادر به تولید ۱۵ نوع آرد هستیم و از این بابت مانع و مشکلی نداریم.
دکتر باقری افزود: به لحاظ اقتصادی تولید آرد برای ۵ نانوایی که هیچ، حتی برای ۵۰ نانوایی هم توجیه اقتصادی ندارد، اما حاضریم حتی با ضرر شروع نموده ولی توقع داریم در ادامه حمایتهای لازم از کارخانه دارها از طرف دستگاههای متولی صورت پذیرد.
در پایان مقرر گردید جلسه این کارگروه تا هفته آینده در استانداری برگزار و نسبت به تعیین قیمت نان کامل برای شروع به صورت آزمایشی در دستور کار قرار بگیرد.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر سید علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه، نمایندگان دستگاههای اجرایی زیربط و مدیران عامل کارخانههای تولید آرد استان در مرکز سیاست گذاری سلامت دانشگاه برگزار و در مورد تولید آرد و نان کامل، موانع، مشکلات و راهکارهای آن به بحث و گفتگو پرداختند.