سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ما از همان روزهای اول شروع این بیماری در کشور، جزو دانشگاه های پیشرو در بحث کرونا ویروس بودیم.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ما از همان روزهای اول شروع این بیماری در کشور، جزو دانشگاه های پیشرو در بحث کرونا ویروس بودیم.
به گزارش روابط عمومي معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه؛ جلال پورانفرد در برنانه زنده استودیو سلامت، تامین اعتبار مالی، تأمین نیروی انسانی، خرید تجهیزات مورد نیاز و مطالبات پرسنلی را از جمله وظایف محول شده به دانشگاه در راستای کنترل و پیگیری کرونا در استان عنوان کرد.
وی افزود: در جهت ایجاد انگیزه بیشتر در همکاران درمانی پرداخت پاداش ها را داشتیم هر چند در مقابل این همه فداکاری و تلاش این عزیزان ناچیز بود.
وی ابراز داشت: نامه ای چند روز پیش از وزارت به دست ما رسیده که آمار افراد درگیر با این بیماری برای وزارتخانه ارسال تا نیاز های مادی و مالی برای خانواده ها تامین و کمکی به آنها صورت گیرد.
پورانفرد با اشاره به منابع اختصاص یافته در بحث کروناویروس در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: خیرین، مردم، سیاسیون و دولت همه پای کار بودند و منابعی که از طرف وزارت بهداشت دریافت کردیم طی دو مرحله انجام شده که در مرحله اول پرداخت های پرسنلی بوده و مرحله بعد کمک به خرید تجهیزات که در مجموع این کمکها ۵ میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: خیرین هم بالغ بر ۴ میلیارد توماد کمک کردند، تجهیزات سرمایه ای با اعتبار ۲ میلیارد تومان جهت خرید وسایل آزمایشگاه ویروس شناسی که با پیگیریهای رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر یزدان پناه صورت گرفت و در بحث خرید ماسک، لباس حفاظتی، ژل و الکل که برای بیمارستانها به صورت مستقیم خریداری شد و در اختیار بیمارستان ها قرار گرفت.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: مبلغ ۲میلیارد و پانصد میلیون تومان که با رایزنیهای نماینده های چهارگانه استان و نماینده بویراحمد و ۷ میلیارد تومان با رایزنی دکتر تاجگردون نماینده باشت و گچساران با برنامه و بودجه به دانشگاه تخصیص داده شد.
وی اذعان داشت: با توجه به شیوع این بیماری در کل دنیا باید تمام دستگاهها پای کار باشند که در بحث نقاهتگاه ها مدارس، کمیته امداد و غیره همه پای کار هستند ولی با جدیت و همت بیشتری به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند چرا که به تنهایی دانشگاه علوم پزشکی از پس این کار مهم بر نمی آید.
پورافرد ضمن گرامیداشت شهدای سلامت و خداقوت به کادر بهداشت و درمان گفت: در بحث نیروی انسانی ما برای کمبود نیروی انسانی ۱۸۰ نیروی پرستار به صورت ۸۹ روزه جهت کمک به نیروهای پرستار و کم کردن فشار بر روی آنها نیز استخدام کردیم.
وی با اشاره به اینکه خرید تجهیزات هفتهای دو بار خرید صورت میگیرد، افزود: لباس حفاظتی، ژل، ماسک و الکل را در اختیار معاونت بهداشتی قرار می دهیم تا به اندازه مورد نیاز در اختیار مراکز قرار دهند.