پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/02/19

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی، جزئیات طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را در این شهرستان بیان کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی، جزئیات طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را در این شهرستان بیان کرد.


به گزارش  روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی، دکتر هاشم طاهری طلاگه گفت:طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان بهمئی با اهداف قطع زنجیره انتقال، کاهش میزان مرگ و میر، کاهش میزان بستری و  پوشش حمایتی جمعیت در معرض خطر در شهرستان بهمئی شروع شده است


وی افزود: این طرح با مشارکت فعال سپاه پاسداران، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر، فرمانداری و .... با تشکیل تیمهای مراقبتی، حمایتی و نظارتی در حال اجرا میباشد و در قالب این طرح شهر لیکک به چند محله تقسیم شده و برای هر محله یک تیم مراقبتی، یک تیم حمایتی و یک تیم نظارتی در نظر گرفته شد که هر تیم وظایف مشخصی دارد و زیر نظر مسئول مربوطه انجام وظیفه می نماید.


 


 دکتر طاهری تصریح کرد: وظایف تیم مراقبتی رهگیری بیماران، مراقبت و ویزیت بیماران در منزل و پایش درمان بیماران، بررسی افراد در تماس نزدیک با بیماران،تایید محل جداسازی بیمار و قرنطینه اعضای خانواده او، اخذ تعهد نامه کتبی از افراد جهت تمکین به اصول قرنطینه،  ارجاع افراد نیازمند بستری به سطوح بالاتر و نمونه گیری از افراد مشکوک و در تماس با بیمار می باشد و وظایف تیم حمایتی رهگیری و رصد بیماران و افراد در قرنطینه حمایت مالی خانوارهای نیازمند، پیگیری و بررسی تمکین به قرنطینه افراد و وظایف تیم نظارتی نیز نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، کارگاهها ادارات و محل تجمع افراد می باشد. و برای کلیه روستاهای شهرستان نیز تیمهای مذکور تشکیل شده و اقدامات لازم در حال انجام است.


 ایشان در ادامه افزودند:  اعضای تیمها طی ۵ کارگاه آموزشی توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان  آموزشهای لازم را دریافت کرده و و برای آنها کارت شناسایی نیز صادر شده است و برای این طرح دو مکان نقاهتگاه مردانه و زنانه در سطح  شهرستان آماده شده و هرکسی تست کرونایی وی مثبت تشخیص داده شود و تمایل داشته باشد که دوران قرنطینه را در این نقاهتگاه ها بگذراند، می تواند با معرفی به ادارات مربوطه از خدمات این طرح بهره مند شود ودر قالب همین طرح، مشاوره تغذیه ای و مشاوره روانی هم توسط کارشناسان مربوطه که شاغل در شبکه بهداشت و درمان هستند به بیماران و اعضای خانواده آنها به صورت تلفنی ارائه می شود.


به گزارش وبدا؛ علاوه بر خدمات حضوری ذکر شده خدماتی نیز به صورت تلفنی توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نیز ارائه می شود که به برخی از آنها اشاره می شود:


۱. تماس تلفنی با بیماران در همان زمانی که نتیجه آزمایشات مثبت دریافت می شود و ارائه آموزش و توصیه های لازم در خصوص بیماری و لزوم جداسازی بیمار و قرنطینه افراد در تماس نزدیک با بیمار.


۲. پایش وضعیت بیمار و روند درمان بیماری در ۵ مرحله طی بازه زمانی ۱۴ روزه.


۳. غربالگری تلفنی افراد در تماس نزدیک با بیمار و شناسایی افراد مشکوک و افراد دارای خطر ابتلا به نوع عارضه دار بیماری و ارجاع به پزشک در صورت نیاز