هدف از برگزاری جشنواره غذاهای محلی و سالم را ،حفظ آداب و رسوم پخت و پز غذا در گذشته ،تاکید بر استفاده از غذاهای مقوی و بهداشتی قدیم ،قدر شناسی مردم از نعمت های فراوان خداوند و شناساندن غذاهای سالم و بهداشتی برای مردم اعلام شد.
به مناسبت گرامی داشت 14آذر روز جهانی داوطلب سلامت ،جشنواره غذای سالم با محوریت غذاهای بومی و محلی توسط رابطین بهداشتی مرکز بهداشتی و درمانی دیشموک در محل بخشداری این شهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛رئیس مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه با گرامیداشت روز جهانی داوطلب سلامت ، هدف از برگزاری جشنواره غذاهای محلی و سالم را ،حفظ آداب و رسوم پخت و پز غذا در گذشته ،تاکید بر استفاده از غذاهای مقوی و بهداشتی قدیم ،قدر شناسی مردم از نعمت های فراوان خداوند و شناساندن غذاهای سالم و بهداشتی برای مردم اعلام کرد.

مهندس محمد هاشم طاعتی در این زمینه تصریح کرد: مهمترین هدف از برگزاری جشنواره غذایی را میتوان یادآوری نکات مهم در رعایت تنوع در خوردن غذا ،تعادل و توازن در دریافت غذا ، انتخاب غذاهای کم چرب ، اشستفاده بیشتر از سبزیجات و محصولات غله ای و میوه ها در غذاها و میانه روی در مصرف شکر ،نمک و نوشابه های گازدار و روغن بیان کرد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه ادامه داد: آموزش زمانی تاثیر گذار است که بتواند تغییر رفتار و استفاده از الگوی مناسب تغذیه ای را در زندگی مصرف کننده شکل دهد.

مهندس طاعتی خاطرنشان کرد: اگر با ارائه راهکارهای هدف دار و برنامه ریزی شده بتوانیم در اشاعه فرهنگ مصرف غذای سالم درست قدم برداریم شاهد نتایج مثبت آن در بخش کلان جامعه خواهیم بود.
وی اضافه کرد : در این جشنواره تعداد 20نفر از رابطین بهداشتی شهر دیشموک با پخت غذاهای سنتی و متنوع شرکت کرده که به تمامی این عزیزان هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.
طاعتی درپایان یادآور میشود ،در حاشیه جشنواره غذایی تعدادی از صنایع دستی ساخته شده توسط رابطین بهداشتی مرکز بهداشتی و درمانی دیشموک در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت./9