کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری جشنواره غذایی سالم به مناسبت روز جهانی غذا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام خبر داد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری جشنواره غذایی سالم به مناسبت روز جهانی غذا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ نسرین دهش گفت: به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهرماه مصادف با 15 اکتبر 2016) در شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام جشنواره غذا در راستای شعار سال (( اب و هوا در حال تغییر است، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند)) جهت پرسنل این شبکه با اولویت استفاده از حبوبات برگزار گردید،
وی تصریح کرد: از ملاک های دیگر برگزاری جشنواره، می توان به سنتی بودن غذا، طعم، مزه، شکل ظاهری غذا و استفاده بهینه از روغن و نمک در فرایند پخت نام برد.
دهش افزود: حبوبات به دلیل اینکه دارای فیبر غذایی و فاقد کلسترول می باشند، برای سلامت دستگاه گوارش مناسب هستند. در صورتی که همراه با حبوبات ازغلات استفاده شود می توان تمام اسید های امینه ی ضروری بدن را تامین کرد، هم چنین از لحاظ ارزش غذایی دارای پروتئین همسان با پروتئین غذاهای حیوانی می باشد.
بر پایه این گزارش، در پایان به چها نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.
خبر : منیر تقی زاده



