معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری جلسه ساماندهی و کنترل بهداشتی لبنیات سنتی، شهر یاسوج خبر داد و گفت: از آنجا که واحدهای لبنی سنتی طی چند سال گذشته رشد فزایندهای در شهر یاسوج داشته است، لذا ساماندهی و کنترل بهداشتی آنها باید بیش از گذشته در دستور کار قرار گیرد.
معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری جلسه ساماندهی و کنترل بهداشتی لبنیات سنتی شهر یاسوج خبر داد و گفت: از آنجا که واحدهای لبنی سنتی طی چند سال گذشته رشد فزایندهای در شهر یاسوج داشته است، لذا ساماندهی و کنترل بهداشتی آنها باید بیش از گذشته در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فخرالدین معصومی، عنوان کرد: با توجه به لزوم بیش از پیش رعایت مقررات بهداشتی در واحدهای لبنیات سنتی، جلسه ساماندهی و کنترل بهداشتی لبنیات سنتی شهر یاسوج، با حضور ادارات ذیربط در مرکز بهداشت بویراحمد، تشکیل شد.
وی در خصوص مصویات این جلسه، اظهار داشت: مقرر گردید از ورود خودروهای حمل شیر بدون مجوز از شهرستان های مجاور به دلیل حمل غیر بهداشتی آن و با هماهنگی پلیس راه به شهر یاسوج، جلوگیری شود.
مهندس معصومی ادامه داد: تشکیل کارگاه آموزشی در اتحادیه صنف با حضور عرضه کنندگان لبنیات سنتی برای دریافت صلاحیت بهداشتی و پروانه کسب با رعایت ضوابط فنی و بهداشتی، از دیگر مصوبات این جلسه بود.
وی افزود: مقرر گردید میزان شیر تولیدی در شهرستان بویراحمد بررسی تا در صورت نیاز با مجوز و هماهنگی ادارت ذیربط، از شهرستانهای همجوار به صورت بهداشتی و به اندازه مورد نیاز، شیر وارد شود.
وی با اشاره به اینکه در واحدهای لبنی سنتی موادی همچون ماست، ماست چکیده، ماست موسیر، کره و خامه تولید میشود، خاطرنشان کرد: با ساماندهی این واحدها میتوانیم بر مسائل مختلف تولید، پخش و توقعات مردمی نظارت لازم و کافی را داشته باشیم.
بر پایه این خبر: جلسه ساماندهی و کنترل بهداشتی لبنیات سنتی شهر یاسوج، با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی، معاونت غذا و دارو، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی، معاونت بهبود تولید دامی جهاد کشاورزی، مدیر امور دام، جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد و اتحادیه صنف لبنیات، در مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، برگزار و مقرر شد این جلسه تحت عنوان کمیته فراورده های دامی به صورت ماهانه، برگزار گردد.7-15-142
خبر: مهران قاسمی


