جلسه هماهنگی پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری آخرسال و سوانح وحوادث ترافیکی با مشارکت فرمانداری ، شهرداری، نیروی انتظامی، اورژانس 115 ، راهداری ، بیمارستانهای شهرستان ،جمعیت هلال احمر،آتش نشانی، به ریاست مهندس عسکر پور، معاون فنی در مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد برگزار گردید.
جلسه هماهنگی پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری آخرسال و سوانح وحوادث ترافیکی با مشارکت فرمانداری ، شهرداری، نیروی انتظامی، اورژانس 115 ، راهداری ، بیمارستانهای شهرستان ،جمعیت هلال احمر،آتش نشانی، به ریاست مهندس عسکر پور، معاون فنی در مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مهندس عسکرپور ، معاون فنی مرکز بهداشت ، ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدعوین حاضر در جلسه ، و تبریک اعیاد شعبانیه ، اشاره ای به اعیاد ، جشن ایرانیان باستان و چگونگی برگزاری این جشن ها داشته و درباره مراسم چهارشنبه سوری که یکی از سنتهای قدیمی ایرانیان می باشد ،که هدف آن پاک سازی محیط زندگی است ، داشته ،گفت : متاسفانه در سالهای اخیر مراسم سنتی و زیبای این شب، رنگ دیگری به خود گرفته وتبدیل به حوادث خطرناک شده و اصل این جشن مفرح و بزرگ ، کاملا تغییر یافته وشبیه یک جنگ خیابانی است .وی در این زمینه به اقدامات رایج پیشگیری و اقدامات مصوب حوادث چهارشنبه سوری را یادآور شد . از جمله اقدامات مصوب به برگزاری کارگاههای پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری برای کلیه کارشناسان ذی ربط ، استقرار اکیپ های اورژانس 115، آتش نشانی، نیروی انتظامی، چاپ و نصب بنر، جمع آوری لاستیک ها، مشخص کردن مکان هایی در شهر، جهت برگزاری جشن چهارشنبه سوری به صورت ایمن و بر نامه ارتقای ایمنی دانش آموزان در حوادث پیشگیری از چهارشنبه سوری که در دست اقدام می باشد. در ادامه مهندس روشن روان مسئول واحد کاهش بلایا ، ضمن اشاره به آمار سال های قبل در کشور واستان پیشنهاداتی را نیز مطرح وبیان کردند که باید مراقب باشیم تا سنت های زیبا و پر معنی جایش را به صحنه های سرشار از دلهره و ترس تغییر ندهد و در این بین افرادی به قصد سود جویی، سلامت و فرهنگ مردم را هدف قرار ندهند.
در ادامه مهندس مهرداد ارجمند ، مسئول بیماریهای غیر واگیر شهرستان به بیان آمار ده ماهه ی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در سوانح وحوادث ترافیکی پرداخت وگفت ، برای افزایش ایمنی و کاهش آسیبهای ناشی از آن ، نیاز به برنامهریزی است. سه عامل مؤثر در وقوع حوادث ترافیکی عبارت از( انسان، جاده و خودرو)، می باشد که در هرکدام از موارد ذکر شده نیازمند همکاری وهماهنگی وآموزش های لازم است. وهریک از متولیان خاص خود را دارد که امیدواریم دستگاههای ذیربط با برنامهریزی و درک اهمیت موضوع نقش پررنگ داشته باشند .
وی در خصوص تأثیر سوانح جادهای بر اقتصاد ، بسیارقابل توجه و چشمگیراست . ضمن آنکه این خسارات مادی با عوارض اجتماعی متعددی نیز همراه است. در حال حاضر طبق آمار پزشکی قانونی کشور، بیش از دوسوم تلفات جانی ناشی از تصادفات در سنین زیر 50 سال است که اهمیت آن را دوچندان میکند زیرا سنین مولد جامعه هستند.
سپس معاون فرماندار آقای پورشریفی ضمن تشکر از تشکیل جلسه نظرات وراهکارهای افراد حاضر درجلسه را جمع بندی وضمن بحث وتبادل نظر مصوباتی در این خصوص به شرح زیر اعلام نمودند: راهکارهایی که به وسیله آن می تواند حوادث را کاهش داد یا از بروز آن جلوگیری کرد مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درخصوص تبلیغات آگاهی بخش و آموزشی، آمادگی ارگانهای امدادرسان نظیر اورژانس ، آتش نشانی وجمعیت هلال احمر، برای شرایط اضطراری و آمادگی بیمارستانها،پیشنهاد ایجاد ایستگاه آتش نشانی در جاده های برون شهری، از دیگر راهکارهای کاهش حوادث و تصادفات بود .
142-7
_116178.jpeg)
_116179.jpeg)
_116180.jpeg)
_116181.jpeg)
_116182.jpeg)
_116183.jpeg)
_116184.jpeg)
_116185.jpeg)
_116186.jpeg)
_116187.jpeg)
_116188.jpeg)