جلسه کمیته بحران با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، روسا، مدیران و دبیران بحران بیمارستانها و رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان، مترون، حراست و روابط عمومی های بیمارستان ها در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
جلسه کمیته بحران با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، روسا، مدیران و دبیران بحران بیمارستانها و رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان، مترون، حراست و روابط عمومی های بیمارستان ها در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مهمترین مبحث این جلسه در خصوص زلزله اخیر شهر یاسوج، آمادگی و خدمات دهی بیمارستانها و همچنین کمبودات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها در زمان وقوع حادثه، پیش بینی و آمادگی کامل نیروی انسانی، استقرار نیروهای درمان و برپایی چادر و تخلیه بخش های مختلف بیمارستان در زمان وقوع حادثه است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در این جلسه گفت: به محض وقوع زلزله اخیر شهر یاسوج و حومه، ستاد بحران دانشگاه بلافاصله تشکیل جلسه اضطراری داد و هماهنگی های لازم در خصوص خدمات رسانی به مصدومان این حادثه با فراخوان پرسنل و تیم های بحران بیمارستان ها و فوریت های پزشکی به همراه تجهیزات لازم و استقرار در بیمارستان ها که مصدومین را در آنجا بستری و تحت درمان قرار دادند، صورت گرفت.
دکتر غلام عباس سبز با بیان اینکه بیمارستانها مهم هستند و چشم امید مردم در مواقع بحران به بیمارستانها است، عنوان کرد: بیمارستان اولین جایی است که بعد از وقوع حادثه مردم به آنجا پناه میبرند، بنابراین شرط عقل این است که خود این بیمارستانها در شرایط ایمنی باشند.
وی ادامه داد: با دستور اکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان؛ مقرر شد تا تمامی بیمارستان ها، برای پذیرش مصدومان و حادثه دیدگان، آمادگی لازم را داشته باشند که در این زمینه روساء و مدیران بیمارستان ها و حوزه های درمانی سنگ تمام گذاشتند و با بسیج نیروهای درمانی و پشتیبانی خدمات قابل قبولی به زلزله زدگان ارائه نمودند.
وی با اشاره به اینکه تنها مرکز حوادث و ترومای استان در حادثه زلزله اخیر دچار آسیب هایی در بعضی از بخش های خود شد، تاکید کرد: نیاز مبرم استان به بیمارستان صحرایی از اولویت های مهم درمان است اما از آنجاییکه استان ما محروم از این نوع بیمارستان است، استان چهارمحال بختیاری بیمارستان صحرایی خود را به صورت امانی در اختیار ستاد مرکز فوریت های پزشکی استان قرار داد تا خدمات رسانی به مصدومین احتمالی در آنجا صورت گیرد.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان نیز اظهار داست: این مرکز اقدامات لازم در خصوص اطلاع رسانی به اعضای ستاد EOC و آمادگی اولیه واحدهای درمانی و بهداشتی را انجام داد و سپس موضوع را در سطح وسیع تری چون حوزه معاونت های مرتبط دانشگاه پیگیری نمود.
جلال پوران فرد با اشاره به سرعت العمل تیم های فوریت های پزشکی استان، اذعان نمود: به محض وقوع حادثه اکیپ های این مرکز کار خدمات رسانی را آغاز کردند و به سرعت مصدومین را در صحنه با انتقال به بیمارستان ها تحت درمان قرار دادند.
رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) نیز آمادگی بخش ها و تیم های پزشکی و درمانی این بیمارستان را مطلوب توصیف کرد و گفت: متاسفانه کمیته بحران استان در این حادثه کمرنگ ظاهر شدند.
دکتر فرزاد وفایی افزود: یشترین فشار در این ایام بر روی بیمارستان ها است که میطلبد ستاد بحران در این خصوص یاریگر حوزه درمان به خصوص بیمارستانها باشد.
مدیر بیمارستان شهید بهشتی یاسوج نیز مهمترین مشکل این بیمارستان را نبود سوله بحران دانست و خاطر نشان کرد: چندین سال است که کلنگ سوله در محوطه بیمارستان به زمین زده شده است اما هنوز خبری از ساخت آن نیست.
کیا جاوید از سرعت، دقت و کیفیت خدمات دهی پرسنل و تیم پزشکی و اعضای کمیته بحران بیمارستان تشکر و قدردانی نمود.
در پایان جلسه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن تاکید بر آمادگی کامل تیم های درمانی و پشتیبانی از اعضای کمیته بحران خواست گزارشات، اقدامات و پیشنهادات خود را در مقابل حوادث غیر مترقبه مانند زلزله اخیر ارائه کنند.
به گزارش وب دا؛ در این جلسه روسا و مدیران بیمارستان ها نقطه نظرات و کمبودات بیمارستان ها را ارائه نمودند تا ستاد فرماندهی بحران دانشگاه علوم پزشکی استان نسبت به رفع کمبودات و نواقص که باعث کند شدن خدمات به مصدومین می شوند اقدام نمایند.5



