پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1403/09/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج متن کامل جوابیه به شرح زیر است

جوابیه روابط عمومی مرکز بهداشت استان در ارتباط با مطلبی در سایت خبری (مهردنا) تحت عنوان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویراحمد در چگونگی اجرای طرح جوانی جمعیت آخر شد




به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج متن کامل جوابیه به شرح زیر است: 


قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مشتمل بر ۷۳ ماده و ۸۱ تبصره در جلسه مورخه ۲۰/ ۷/ ۱۴۰۰ کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی تصویب گردید و پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت هفت سال در تاریخ ۱۰/ ۸/ ۱۴۰۰ به تایید شورای نگهبان رسید.




 پس از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دستور مقام معظم رهبری (دامت برکاته)به دانشگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همسو با دیگر دانشگاهها، قرارگاه جوانی جمعیت را تشکیل داد.




 برنامه ریزی و اجرای قانون فوق طبق آیین نامه های مربوطه در دستور کار قرار گرفت و  وظایف همه بخش های مرتبط با این قانون ابلاغ گردید. 




در راستای اجرای این قانون کمیته های تخصصی درون بخشی در معاونت  بهداشتی  و دیگر معاونت های دانشگاه برگزار گردیده، در این جلسات روند اجرایی مواد و تبصره های قانون مذکور متناظر با مکاتبات دریافتی از وزارت متبوع مورد بحث، تبادل نظر قرار گرفته‌اند و مصوبات آن ابلاغ گردیده است. 




 قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت نیز پس از تعیین اعضاء، ایجاد هماهنگی های لازم  تدوین و در دستورکار، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای درون، برون بخشی و چندین جلسه نیز برگزار گردید.




 در راستای اجرایی شدن این قانون مصوبات تدوین و  وظایف مرتبط با این قانون به کلیه معاونت های دانشگاه و شهرستان های تابعه ابلاغ گردیده است. 




علاوه بر آن  قرارگاه جوانی جمعیت با همین دستور العمل در شهرستان های تابعه نیز تشکیل شده است. 




اخیراً واحد سلامت خانواده دانشگاه های علوم پزشکی با ۲۰ شاخص مقایسه شده اند، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ۱۹ شاخص رتبه اول تا سوم را کسب کرده است.




گفتنی است که چهار شاخص از ۲۰ شاخص مربوط به اجرای قانون جوانی جمعیت است.




 شاخص اول، اقناع سازی جامع در راستای اجرای قانون است،که دانشگاه علوم پزشکی یاسوج جز دانشگاه های برتر می باشد.





 شاخص دوم خلاقیت در اجرای قانون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج جز دانشگاه های متوسط می باشد.





 شاخص سوم پاسخگویی به مکاتبات مرتبط با قانون مذکور که دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، جز دانشگاه‌های برتر بوده است.





  شاخص چهارم وضعیت اجرای قانون در دانشگاه‌هابوده که دانشگاه‌های مختلف بین ۳ تا ۱۹ ماده را از مواد قانون مذکور را اجرایی نموده است و دانشگاه علوم پزشکی در همین شاخص ۹ ماده و تبصره های آن را اجرایی نموده است. 





 انتظار می رفت که پایگاه محلی خبری به نام (مهر دنا) در حق زحمات مجموعه بزرگ بهداشت و درمان این استان کم لطفی نمی کرد و اگر قصد اطلاع رسانی صحیح به افکار عمومی را داشت، همه شاخص های به روز را با هم اطلاع رسانی می کرد چرا سایت نامبرده تنها یک شاخص را که  که ارتباط به سال ۱۴۰۰ ( زمان ابتدای ابلاغ قانون) می‌باشد را رسانه‌ای کرده است؟