پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر محمد غلام نژاد؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از ورود دستگاه SPECT CT مرکز پزشکی هسته ای به مرکز استان خبر داد

 


 دکتر محمد غلام نژاد؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از ورود دستگاه SPECT CT مرکز پزشکی هسته ای به مرکز استان خبر داد


 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر محمد غلام نژاد اظهار داشت: پروژه مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان امام سجاد ( ع) یاسوج با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ تحویل و در شهریور ۱۴۰۱، ۱۰۰ درصد تکمیل گردید و این تنها مرکز تشخیص است و مرکز درمانی آن هم بلافاصله کلنگ زنی و در حال انجام کار میباشد.


 وی تصریح کرد؛ خوشبختانه با جدیت تیم مدیریتی جدید، دستگاه تشخیص اصلی آن به نام SPECT CT از محل هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، از خارج خریداری و وارد کشور گردید.


وی افزود: این دستگاه اسکن بسیار گرانقیمت بود ولی با رایزنی، تاکنون دانشگاه علوم پزشکی با تمام مشکلات مالی فقط ۳ میلیارد تومان پرداخت نموده است و بقیه را وزارت بهداشت پرداخت کرده است.


دکتر غلام نژاد گفت: خبر خوشحال‌کننده: ورود دستگاه به یاسوج و بیمارستان امام سجاد (ع) است که به زودی نصب و راه اندازی آن با حضور تنها متخصص پزشکی هسته ای دانشگاه می باشد و این اقدام مهم بیماران استان را از اعزام به سایر استانها بی‌نیاز خواهد کرد.


رییس دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد؛ اسکن هسته ای در تشخیص بیماری های التهابی، عفونتها، بررسی گسترش سرطان ها، تعیین مسیر درمانی، ارزیابی پاسخ به درمان و ... کاربرد دارد و در تمامی رده های سنی قابل استفاده میباشد. در این اسکن با تزریق ماده رادیواکتیو کمتر از دوز فارماکولوژیک، تمام یا بخشی از بدن تصویربرداری خواهد شد.


وی در پایان گفت: به زودی فاز درمانی مرکز پزشکی هسته ای نیز به بهره برداری خواهد رسید.