پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/06/25

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری با حضور استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون بهداشت، سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و مدیران مرتبط با شورای سلامت و امنیت غذایی در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری با حضور استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون بهداشت، سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و مدیران مرتبط با شورای سلامت و امنیت غذایی در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، در این جلسه پیگیری مصوبات جلسات قبلی کارگروه تخصصی شورای سلامت و امنیت غذایی مطرح شد.


صدور پروانه کسب مرتبط با دام و فراورده های خاص دامی، تعیین زمان ورزش و تندرستی، جمع آوری دکل ها و آنتن های مخابراتی، تشکیل کانون سلامت محلات، احداث پیش سردخانه در کشتارگاه های دام، بسته پایه خدمات سلامت کارکنان دولت و بررسی فاضلاب بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.


در ادامه این جلسه پیگیری موضوع هایی همچون بررسی مسائل و مشکلات سامانه های آب رسانی استان، توزیع و عرضه شیر و لبنیات خام و عوارض آن در سطح استان، جمع آوری کیوسک ها و دکه های فروش و عرضه مواد غذایی غیر مجاز در اطراف محیط مدارس، ضعف نظارت بهداشتی، بررسی رستوران های بین راهی، عدم نظارت بر فروش ماهی و میگو در سطح محل های عرضه ماهی زنده و حوضچه های بین راهی و عرضه به صورت دستفروشی در خیابان ها و بررسی آن ها از پیشنهادات مطرح شده اعضای شورای سلامت و امنیت غذایی بود.6