پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1404/02/20

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی و بهداشت گفت: پایش ونمونه برداری از کارگاههای تولید شیرینی وقنادی استان به منظور کنترل میزان اسیدهای چرب موجود در روغن های استفاده شده در کارگاههای تولید شیرینی و قنادی در سطح استان انجام می شود.

مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی و بهداشت گفت: پایش ونمونه برداری از کارگاههای تولید شیرینی وقنادی استان به منظور کنترل میزان اسیدهای چرب موجود در روغن های استفاده شده در کارگاههای تولید شیرینی و قنادی در سطح استان انجام می شود.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان: امیر پیکر اظهار داشت: پایش ونمونه برداری از کارگاههای تولید شیرینی وقنادی استان،به منظورکنترل میزان اسیدهای چرب موجود در روغنهای استفاده شده در کارگاههای تولید شیرینی و قنادی در سطح استان.


وی بیان کرد: از آنجاییکه بحث تقلبات در صنعت روغن بیشتر در حوزه استفاده ازروغنهای بی کیفیت یا مخلوط روغن مطرح است،کنترل و پایش این مهم در دستور کار قرار گرفته است و  در داده های خروجی از این طرح میتوان میزان اسید های چرب اشباع و غیراشباع و همچنین میزان اسیدهای چرب ترانس رابررسی نمود.


 پیکر گفت: امروزه با تغییرسبک زندگی وغذای مصرفی مردم نسبت مصرف اسیدهای چرب غیراشباع بالاخص امگا3،امگا6،امگا9به انواع اسیدهای چرب اشباع تغییر کرده و در نهایت، آن تعادل و توازنی که انسان با آن تکامل یافته است دستخوش تغییر شده است.بدون شک استفاده از روغنهای با سطح پایین اسیدهای چرب اشباع ونداشتن کسترول وهمچنین دارا بودن مقادیر قابل توجه  اسیدهای چرب امگا3و6و9 میتواند نقش اساسی در ارتقاء سلامت جامعه داشته باشد.


 وی عنوان کرد : خروجی تحقیقات صورت گرفته  در این زمینه علاوه بر نظارت ،کنترل و پایش این صنعت میتواند در استخراج اطلاعات عمومی حوزه سلامت کاربرد داشته و متولیان حوزه بهداشت و سلامت را در برنامه ریزی های آتی خود کمک نماید.