کارشناس ارشد مواد غذایی و بهداشتی بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: افزایش بیماریهای غیر واگیر تنها با افزایش سواد تغذیه ای و رعایت الگو های صحیح تغذیه ای توسط مردم قابل کنترل است .
کارشناس ارشد مواد غذایی و بهداشتی بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: افزایش بیماریهای غیر واگیر تنها با افزایش سواد تغذیه ای و رعایت الگو های صحیح تغذیه ای توسط مردم قابل کنترل است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ صدیقه احمدی اظهار داشت: شعار روز جهانی غذا چه در سطح ملی و چه در سطح بین المللی بر اساس مهمترین مشکل موجود در حوزه غذا عنوان می شود و هدف از آن جلب مشارکت دولتها و ملتها در ارائه راهکار های حل آن است.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا (تغییر روند مهاجرت با سرمایه گذاری در امینت غذایی و توسعه روستایی) افزود: این شعار با توجه به نیاز پایداری تولید غذا و نقش موثر روستائیان در تولید مواد غذایی و امنیت غذایی کشورها انتخاب شد، که مطمئنا اگر شرایط زندگی و حمایت های اجتماعی در روستاها مطلوب باشد، دسترسی به این مهم امکان پذیر می گردد.
احمدی بیان داشت: شعاری که توسط سازمان غذا و دارو در روز جهانی غذا مطرح شده ( تغییر و اصلاح الگو تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت) است و بیانگر این بوده، که همه مردم با نگرش تغذیه ای و انتخاب الگوهای غذایی برای خود و خانواده می تواند ضامن سلامتی خود باشند.
کارشناس ارشد مواد غذایی و بهداشتی بیمارستان شهید رجایی گچساران خاطر نشان کرد: افزایش بیماریهای غیر واگیر ناشی از مصارف بی رویه قند، نمک و چربی در کنار عدم تحرک و فعالیت بدنی باعث افزایش بیماریهای غیر واگیر ناشی از غذا شده و روند فزاینده ای نه تنها در کشور ما بلکه در کل جهان طی می کند که تنها با افزایش سواد تغذیه ای و رعایت الگو های صحیح تغذیه ای توسط مردم قابل کنترل خواهد بود.
انتهای پیام/ بازیار