پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه رضایت دستیار ویژه رئیس جمهور از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سبب افزایش انگیزه برای برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری از فساد اداری شده است، گفت: با برگزاری این کارگاه ها، مشخص شد بیش از 80 درصد تخلفات اداری به علت ناآگاهی کارکنان است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه رضایت دستیار ویژه رئیس جمهور از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سبب افزایش انگیزه برای برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری از فساد اداری شده است، گفت: با برگزاری این کارگاه ها مشخص شد بیش از 80 درصد تخلفات اداری به علت ناآگاهی کارکنان است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر اورنگ ایلامی افزود: دعوت و بازدید دستیار ویژه رئیس جمهور از دستگاه های اجرایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، یکی از مهمترین عملکردهای دانشگاه به منظور صیانت از حقوق شهروندی و پیشگیری از فساد اداری بوده است.


وی ادامه داد: فلسفه تشکیل کارگاه آموزشی راه های ییشگیری از فساد اداری و چالش های پیش رو در نظام سلامت، صیانت از حقوق شهروندی است.


دکتر ایلامی ابراز داشت: سند صیانت از حقوق شهروندی در اواخر دولت یازدهم تصویب و اجرای آن رسمی شد.


وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین حقوق مردم، برخورداری از حق بهداشت و سلامت عمومی است، اظهار کرد: بر اساس سند چشم انداز تا سال 1404 استان کهگیلویه وبویراحمد، نیاز است یکی از مقام های برتر منطقه ای  از لحاظ برخورداری از سلامت، رفاه و امنیت غذایی و دانش پیشرفت تولید علم و فناوری در غرب آسیا شود.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: ارائه خدمات سلامت در هر سازمان و نهاد با ارزیابی، برنامه ریزی و نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور همراه است.


وی یکی از مهمترین ارکان مدیریتی هر ساختاری را پایش، نظارت و ارزشیابی عنوان کرد و گفت: ارائه خدمات بدون نظارت مدیریت موجب ایجاد فساد و بروز تخلف در سیستم های اداری می شود.


دکتر ایلامی با اشاره به اینکه مدیریت منابع مالی، عدم تحقق مطالبات بیمه ای و کمبود نیروهای انسانی از مهمترین چالش های پیش رو در نظام سلامت است، ابراز داشت: با رفع چالش های موجود گامی اساسی در جهت کاهش فسادهای اداری خواهیم داشت.


وی با بیان اینکه وزارت بهداشت دولت یازدهم از پیشگامان تغییر و تحول به منظور بهبود مدیریت مالی بوده است، تصریح کرد: تغییر روش های سنتی مدیریت مالی به روش نظام نوین مالی یا بوجه بندی مبتنی بر عملکرد بوده است.


وی در خصوص عقب افتادگی پرداخت و تحقق مطالبات بیمه ای بین 1 تا 6 ماه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تاکید نمود: عدم پرداخت و دیر کرد تحقق مطالبات بیمه ای سبب عدم پیشرفت دستگاه های اجرایی می شود.


دکتر ایلامی یادآور شد: طبق بند "چ" ماده 70 قانون برنامه ششم، بیمه سلامت از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتهی و به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متصل و سبب تسریع صورت حساب های پرداختی خواهد شد.


وی در پایان با اشاره به اینکه پیشرفت الکترونیکی سبب کاهش تعداد نیروهای انسانی شده و از مهمترین برنامه های دستگاه های اجرایی جایگزینی یک نفر به ازای خروج و بازنشستگی هر 5 نفر است، خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیازمند رشد مداوم و افزایش مراکز درمانی مرتبط بوده، که کاهش نیروی انسانی نه تنها سبب پیشرفت آن نخواهد شد بلکه سبب کاهش رشد و حرکت کند درمانی نیز می شود.


به گزارش وب دا؛ کارگاه آموزشی راه های پیشگیری از فساد اداری و چالش های پیش رو در نظام سلامت با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دادستان، معاون اداره کل بازرسی استان، معاون فنی دیوان محاسبات و رئیس اداره آگاهی استان، معاونین و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و برخی دیگر از مسئولان دانشگاه در سالن اجتماعات رازی معاونت غذا و دارو برگزار شد.


انتهای پیام/پ.آقاکریمی




۱۶


کارگاه۵


کارگاه۷


کارگاه۸


کارگاه ۱۶


کارگاه۱۰


کارگاه۱۱


کارگاه۶


کارگاه۴


کارگاه۳


کارگاه ۱۵


۲۳


۲۱


۲۲


۲۰


۱۹


۱۷