پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

در مراسمی با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از دومین کتاب چاپ شده در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی استان رونمایی شد.

در مراسمی با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از دومین کتاب چاپ شده در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی استان رونمایی شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی، مواد غذایی و بهداشتی معاونت ضمن ارائه توضیحاتی راجع به محتوای علمی کتاب ترجمه شده عنوان داشت: به جهت نیاز به ارائه مطالب به روز علمی و معتبر جهانی در شاخه صنایع غذایی نیاز به تالیف و ترجمه مطالب علمی و مرجع بیش از پیش احساس می شود. کتاب مذکور برای نخستین بار ترجمه بخش هایی از کتاب وزین و علمی میکروبیولوژی بنیادی مواد غذایی را ارائه داده است.


امیر پیکر افزود: بخش‌های انتخاب شده جهت ارتباط مستقیم مطالب با حوزه صنایع غذایی و بیماری‌های مرتبط با غذا بوده است. این کتاب در سه بخش؛ مقدمه‌ای بر میکروب‌های موجود در غذاها، فساد ناشی از میکروب‌ها و همچنین بیماری‌های میکروبی غذا زاد ترجمه و در اختیار عموم قرار داده شده است.


وی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی کمیته تحقیقات حوزه سلامت معاونت غذا و دارو تهیه محتوا و ارائه مطالب علمی مرتبط با صنایع غذایی می باشد، ابراز امیدواری کرد: این کتاب میتواند به عنوان یک کتاب مرجع برای دوره های آموزشی دانشجویان رشته‌های میکروب شناسی، صنایع غذایی، تغذیه و بهداشت عمومی مورد استفاده قرار گیرد.