پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1403/09/06

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات چه تاثیری در پیشگیری از بیماریها دارد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز درمانی با عنایت به اهمیت میوه و سبزیجات در سبد غذایی اظهار داشت: رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات می تواند سبب کاهش فشار خون،  کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و سکته، جلوگیری از برخی سرطانها، کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای گوارشی و مشکلات چشم شود. انیس نیک فطرت اذعان داشت: این نوع رژیم دارای اثر مثبت بر قندخون هست که می تواند به حفظ اشتها کمک نماید. وی تصریح کرد: بیشتر مردم بایدحداقل 5 وعده میوه و سبزیجات را در روز مصرف کنند تا مواد مغذی موردنیاز را به بدن خود برسانند. کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) در ادامه افزود: میوه ها دارای کالری کم، سرشار ازفیبر و با ویتامینها و مواد معدنی، آنتی اکسیدانها و ترکیبات عالی هستند، میوه پر از آب است و کلسترول بد ندارد و میوه یک غذا برای بهبودی پس از ابتلاء به بیماری محسوب می شود که به بیماریهای بدن مانند بیماریهای قلبی و عروقی ، فشارخون بالا، دیابت و سرطان کمک می کند. انیس نیک فطرت اذعان داشت:سبزیجات معمولا حاوی پروتئین یا چربی کم و نسبتهای مختلف ویتامینها ، مواد معدنی، فیبر و کربو هیدراتها هستند . سبزیجات حاوی انواع زیادی از ترکیبات شیمیایی دیگر هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی ، ضدباکتری، ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدسرطان زایی هستند.انیس نیک فطرت در پایان خاطرنشان کرد: میوه ها مواد مغذی حیاتی و ضروری برای سلامتی و حفظ بدن فراهم می کنند که هر روز می توانید حداقل دو تا سه بار میوه های تازه مصرف کنید و سبزیجات منابع بسیار مهمی از مواد مغذی شامل پتاسیم، فیبرغذایی، اسیدفولیک، ویتامینa و ویتامین c هستند و افرادی که میوه ها و سبزیجات را بعنوان بخشی از رژیم غذایی سالم ، بیشتر مصرف می کنند ، احتمال ابتلاء به برخی بیماریهای مزمن را کاهش می دهند.