پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1403/09/06

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر گروه بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: واقعیت این است که ما برای شیوع تب کنگو و انتقال این بیماری خطرناک به زائران ایرانی در کشور عراق نگران هستیم.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ علیرضا عوض پور با بیان اینکه تب کنگو بسیار خطرناک و شیوع و سرایت آن خیلی سریع صورت می گیرد، اظهارداشت: تجمعات مهمترین دلیل سرایت این بیماری بوده و ما از وضعیت کنونی تجمعات به دلیل کمی امکانات لازم در کشور عراق نگران بوده و از سویی گرمازدگی زائران در پیاده روی امسال هم نسبت به سال‌های گذشته دوچندان تر شده است.


وی اذعان داشت: شیوع بیماری تب کنگو بیشتر در فصل گرم سال همزمان با فصل فعالیت حشره‌ای به نام کنه بوده و علائم بیماری در انسان هم سردرد، تب شدید، کمردرد، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و سرخی گونه، خونریزی و یرقان است.


عوض پور با تاکید براینکه شرایط کنونی و خدمات میزبانی کشور عراق از زائران اربعین حسینی بنا بگفته مسئولان مرتبط هم شرایط مناسبی نیست، خاطرنشان کرد: در شرایط بد آب و هوایی و شیوع انواع بیمارهای واگیردار، نوشیدن زیاد مایعات و حتی گاها مخلوط کردن آب با نمک برای بدن و مقاومت آن در برابر بیماری ها بسیار ضروری است.


وی گفت: کم کردن زمان سفر از سوی زائران ایرانی در وضعیت موجود یک امر واجب و حفظ سلامتی باید در اولویت زئران قرار گیرد.


زوار ایرانی تا یک هفته باید در قرنطینه خانگی باشند


مدیر گروه بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین در پاسخ به این سئوال که زائران ایرانی بعد از بازگشت باید چه اقدامات بهداشتی و درمانی انجام دهند؟ یادآورشد: اولین اقدام زائران بعد از بازگشت، قرنطینه خانگی خود حداقل به مدت یک هفته و حاضر نشدن در تجمعات مردمی است.


عوض پور گفت: زائرینی که شش ماه از تزریق واکسن کرونای شان گذشته باید حتما اقدام به تزریق دزهای واکسن یادآور کرونا یعنی دزهای سوم و چهارم کنند تا بدن آنان در مقابله با بیماری های احتمالی مقاوم شود.


وی تاکید کرد که زوار ایرانی بعد از بازگشت بمدت یک هفته از نزدیکان خود فاصله اجتماعی گرفته تا امکان انتقال و شیوع احتمالی ویروس های ناشناخته برای نزدیکان و سیار مردم جامعه نداشته باشد.