پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خواستار عدم خرید زولبیا با جعبه بدون آرم سازمان غذا و دارو شد و گفت: قاطعانه با غذافروشی‌های سیار کنار خیابان برخورد می‌کنیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خواستار عدم خرید زولبیا با جعبه بدون آرم سازمان غذا و دارو شد و گفت: قاطعانه با غذافروشی‌های سیار کنار خیابان برخورد می‌کنیم.


به گزارش روابط عمومی معاونت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر امام بخش قایدی اظهار داشت: جعبه‌های زولبیا و بامیه باید حتما از محل‌ها و کارخانه‌هایی تهیه شده باشد که پروانه ساخت از این سازمان گرفته باشد، در غیراین صوررت مردم نباید آن‌ها را بخرند.


وی عنوان کرد: هنگامی که مردم از قنادی، زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگری خریداری میکنند حتما به آرم جعبه آن دقت کنند که سیب سلامت وزارت بهداشت را داشته باشد اگر این علامت را ندیدند از قنادی بخواهند که از جعبه‌های دارای مجوز استفاده کند.


قایدی بیان کرد: هنگام خرید زولبیا و بامیه به رنگ آن توجه داشته باشند و اگر زولبیا و بامیه قهوه ای یا کدر شده باشد، امکان وجود ترکیب شیمیایی «اکریل آمید» در آنها وجود دارد که اثرات سرطان زا دارد.


وی گفت: نوع برخورد با غذافروشی‌های کنار خیابان متفاوت است. زیرا وقتی از یکی از این موارد بخواهیم بازرسی کنیم، بقیه اتومبیل را روشن کرده و محل را ترک می‌کنند و جای دیگری به فروش مواد غذایی مشغول می‌شوند. در نتیجه برای کنترل این موارد باید با نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، شهرداری، همکاری کنیم


قایدی تصریح کرد: این هماهنگی‌ها در حال حاضر وجود دارد و تاکید بسیاری به استفاده از تیم‌های مشترک بازرسی شده است که نیروی انتظامی نیز در این تیم‌ها حضور دارد.به هر حال برخورد با این فروشندگان غذا دشوار است و بهترین راه حل، عدم خرید مواد غذایی از این افراد است که این کار نیاز به فرهنگ سازی توسط رسانه‌ها دارد


وی اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از جعبه های شیرینی بدون علامت سازمان غذا و دارو عرضه می شوند؛ این جعبه ها از کارگاه های غیرمجاز به خاطرقیمت پایین تر تهیه می شوند و اجزاء تشکیل دهنده آن معلوم نیست و ممکن است برای سلامت مضر و خطرناک باشد.


قایدی نیز بیان کرد: حدود ۵ میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند که البته طبق تحقیقات جهانی نیمی از مبتلایان به دیابت از بیماری خود اطلاعی ندارند.بسیاری از افراد در جامعه، دیابت را تنها به عنوان یک بیماری ساده اختلال در قند خون می‌شناسند که فرد می‌تواند پس از ابتلا به آن تا آخر عمر از طریق مصرف قرص‌های کاهنده قند خون و در نوع شدید ترش تزریق انسولین به زندگی عادی‌اش ادامه دهد.


قایدی گفت:هنگامی که مردم از قنادی، زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگری خریداری می کنند حتما به آرم جعبه آن دقت کنند که سیب سلامت وزارت بهداشت را داشته باشد اگر این علامت را ندیدند از قنادی بخواهند که از جعبه های دارای مجوز استفاده کند.


معاون غذا و داروی دانشگاه یاسوج در پایان: یادآوری تشدید نظارت ها بر قنادی ها از سوی وزارت بهداشت در ایام ماه رمضان، گفت: توصیه ما به مردم این است که هرگونه شیرینی به ویژه زولبیا و بامیه را از محل های معتبر خریداری کننند.


انتهای پیام/