سلسله کارگاههای آموزشی طب سنتی توسط انجمن علمی طب سنتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ویژه دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
انجمن علمی طب سنتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با هدف آشنایی دانشجویان دانشگاه به طب اصیل ایرانی و با توجه به گرایش روز افزون مردم به یادگیری علم طب سنتی و باهدف آموزش سبک زندگی سالم و پیشگیری بیماری ها اقدام به برگزاری این دوره از کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان این دانشگاه نمود.
کارگاههای آموزشی طب سنتی از نیمه دوم شهریور ۱۴۰۰ با تلاش این انجمن علمی آغاز شد و تاکنون پنج دوره به صورت مجازی و با حضور و تدریس دکتر هاله تاجالدینی، دکتر سید سعید اسماعیلی و دکتر مریم مشهدی از اساتید برجسته دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شد ه است .
اصول حفظ سلامتی، آشنایی با بیماری های زنان از دیدگاه طب سنتی ، پیشگیری از کرونا از منظر طب سنتی و از این قبل موضوعات از جمله مطالبی مطرح شده در این کارگاه های آموزشی می توان نام برد.
بر اساس تعریف سازمان جهانی بهداشت (WHO)، طب سنتی به دانش، مهارت و عملکردهایی بر اساس تئوری، عقاید و تجربیات بومی فرهنگهای مختلف اطلاق میشود که با هدف حفظ سلامتی، پیشگیری، تشخیص، بهبود و درمان بیماریهای جسمی و روحی بکار گرفته میشوند.
طب سنتی ایران یا (Traditional Iranian Medicine (TIM قدمت بسیار طولانی دارد با کسب شناخت صحیح این مقوله می توان بسیاری مشکلات پزشکی و بهداشتی را درمان کرد.
از جمله انواع رایج طب سنتی در دنیا میتوان به طب سنتی ایرانی، چینی، هندی وآفریقایی اشاره کرد.