سومین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی لنده با حضور اعضای شورای سلامت در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
سومین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی لنده با حضور اعضای شورای سلامت در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: سومین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت بهداشت مدارس، بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه، بررسی مشکلات بهداشتی و زیستی محیطی طرح ماهی های رودخانه موگرمون و پیگیری روند مصوبات جلسات گذشته برگزار گردید.
امراله خانی افزود: با توجه به اهمیت بهداشت مدارس و همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، بازرسان بهداشت محیط این شبکه از مدارس بازدید و مشکلات بهداشتی را به آموزش و پرورش شهرستان اعلام تا در اسرع وقت برطرف گردد.
وی با اشاره به اینکه مشکلات زیست محیطی ناشی از انداختن لاشه های ماهی در رودخانه یا محیط اطراف آن که در سال گذشته توسط متصدیان طرح ماهی های رودخانه موگرمون وجود داشت، تهیه دستگاه لاشه سوز جهت جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی و انتقال بیماریها با پیگیری اداره محیط زیست، دامپزشکی و بخشداری موگرمون مصوب شد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات بهداشتی منطقه گردشگری موگرمون نبود سرویس های بهداشتی برای گردشگران می باشد که مصوب شد اداره میراث فرهنگی و گردشگری مکان مناسبی جهت احداث سرویس بهداشتی در تفرجگاه موگرمون را مشخص و نتیجه را تا دو ماه آینده به بخشدار موگرمون اعلام نماید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده تصریح کرد: همچنین مقرر شد احداث طرح کشتارگاه صنعتی با هماهنگی بنیاد علوی، توسط ادارت مرتبط بررسی و در جلسه بعدی گزارش گردد.142