پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، کارشناس مسئول آموزش و ارتقاء سلامت با اشاره به اینکه روز دوم مرداد ماه سال جاری به عنوان روز جهانی خودمراقبتی است، فرصتی برای قدردانی از همکاران فرهیخته و توانمند آموزش و ارتقاء سلامت سراسر استان که هدف‌شان توانمندسازی آحاد جامعه و ارتقای سواد سلامت است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، کارشناس مسئول آموزش  و ارتقاء سلامت: با اشاره به اینکه روز دوم مرداد ماه سال جاری به عنوان روز جهانی خودمراقبتی است، فرصتی برای قدردانی از همکاران فرهیخته و توانمند آموزش و ارتقاء سلامت سراسر استان که هدف‌شان توانمندسازی آحاد جامعه و ارتقای سواد سلامت است.




سید عابد توفیقیان تصریح کرد: شعار روز خود مراقبتی امسال، "خودمراقبتی، شکوفایی و سلامت خانواده" به درس آموخته‌هایی اشاره دارد که برآمده از همه گیری کووید-19 و حوادث انسان ساز و طبیعی متعدد دهه گذشته می‌باشد. 




وی بیان کرد: چه بسیار افرادی که در روزهای سخت همه گیری کووید-19 و در خانه ماندن‌ها، از خود و خانواده خود بر اساس اصول خودمراقبتی و سواد سلامت محافظت کردند.




توفیقیان ادامه داد:  برای دستیابی به پوشش همگانی سلامت برنامه خودمراقبتی در ابعاد مختلف جسمی، روانی و معنوی نقش اساسی دارد و برای نظام سلامت بسیار ارزشمند است.




وی با بیان اینکه، خودمراقبتی، شامل اعمالي است اکتسابی، آگاهانه و هدفدار كه مردم براي خود، فرزندان و خانواده شان انجام مي‌دهند ابراز داشت: تا تندرست بمانند، از سلامت جسمي، روانی و اجتماعی خود حفاظت كنند، نيازهاي جسمی، رواني و اجتماعی خود را برآورده سازند، از بيماري ها يا حوادث پيشگيري كنند، ‌بیماری های مزمن خود را مدیریت كنند و نيز از سلامت خود بعد از بيماري حاد يا ترخيص از بيمارستان حفاظت كنند. 




کارشناس مسئول آموزش و ارتقاء سلامت، گفت: خودمراقبتی عملكردی آگاهانه، آموختني و تنظیمی است كه برای تأمین و تداوم شرایط و منابع لازم برای ادامه حیات و حفظ عملكرد جسمی، روانی، اجتماعي و معنوي و رشد انسان در محدوده طبیعی و متناسب برای حیات و جامعیت عملكرد وی اعمال می‌گردد.




وی یادآور شد: خودمراقبتی فرايندي مادام‌العمر است که در تمامي دوران‌ها و موقعيت‌هاي زندگي مطرح است. تمامی دولت ها، با توسعه سیاست های حامی سلامت، عدالت و توسعه پایدار کشور، امکان زندگی در محیط سالم و انتخاب آزاد، عادلانه و ارزان گزینه¬های سلامت را برای همه شهروندان فراهم می کنند، در واقع، سلامت محصول مشترک دولت ها، ملت ها و بازار است.




وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم با انتخاب گزینه های سالم، سلامت را به عنوان یک ثروت حفظ کرده و ارتقا می دهند. شایان ذکر است که این انتخاب نیازمند برخورداری از سواد سلامت و تمرین مهارت های خودمراقبتی است.