پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: سبزیجات و میوه ها سرشار از ویتامین ها، آب و فیبر هستند لذا در تمام وعده های غذایی خود میوه ها و سبزیجات را بگنجانید.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: سبزیجات و میوه ها سرشار از ویتامین ها، آب و فیبر هستند لذا در تمام وعده های غذایی خود میوه ها و سبزیجات را بگنجانید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه؛ مرضیه کامران با اشاره به اهمیت رعایت اصول تغذیه ای مناسب تصریح کرد: برای خودن وعده های غذایی خود 20 دقیقه زمان صرف کنید زیرا هدف از این کار آرامش در غذا خوردن است.

وی ادامه داد: هر چقدر زمان برای این کار صرف کنید نتیجه مطلوب تری از هر لحاظ به دست می آورید زیرا این مهم  یکی از نکات اساسی برای حفظ تناسب اندام است که باعث لذت بردن شما از هر لقمه غذا شده و نیز هورمون مربوط به سیری را در بدن تحریک می کند.

وی افزود: در مصرف فست فودها پرهیز و در صورت استفاده، از انواع مناسب تری استفاده کنید به عنوان مثال به جای انتخاب پیتزای پرکالری با گوشت از پیتزای سبزیجات که پنیر کمتر و سبزیجات بیشتری دارند استفاده نمایید.

کامران بیان داشت: نوشیدنی های مورد علاقه خود را تغییر دهید، مثلا به جای مصرف نوشابه ها و یا هر نوع نوشیدنی پر شکر، انواع آب میوه های طبیعی، دوغ بدون گاز و کم نمک و یا به طور کلی آب را جایگزین آنها کنید.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در پایان با تاکید بهتر است غذاهای خانگی را جایگزین غذاهای آماده کنید افزود: یکی از عادت های موفق افراد با تناسب اندام خوب، مصرف کم غذا در هر وعده است، یعنی سهم خود را از غذا کم در نظر می گیرند یا به عبارتی دیگر بشقاب خود را لبریز از انواع غذاها نمی کنند.۵_۹