سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: عدالت
در سلامت برای تمامی اقشار جامعه، همکاری بین بخشی و تکنولوژی مناسب از ضروری ترین نیاز های جامعه برای پیشگیری و درمان بیماری های عفونی به ویزه ایدز محسوب می شود.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: عدالت در سلامت برای تمامی اقشار جامعه، همکاری بین بخشی و تکنولوژی مناسب از ضروری ترین نیاز های جامعه برای پیشگیری و درمان بیماری های عفونی به ویژه ایدز محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی، در کمیته استانی بزرگداشت روز جهانی ایدز با شعار"سلامتی حقی برای همه" افزود: با توجه به گستردگی بیماری های عفونی، انتقال نسبتا آسان و میزبان عام، اقدام و فعالیت در این حوزه نیازمند توجه دو چندان است.
وی با اشاره به اینکه بیماری ایدز یکی از بیماری های شایع هزاره سوم است، ابراز داشت: پیشگیری، تشخیص زود هنگام و درمان این بیماری نیازمند اقدام و فعالیت های بهداشتی- اجتماعی و بر طرف کردن مشکلات فرهنگی و اقتصادی است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با عنوان اینکه راه های انتقال بیماری ایدز از نظر الگوهای فرهنگی دچار تغییرات ویژه ای شده است، تصریح کرد: توجه به راه های انتقال ایدز و جلوگیری از بروز بیماری از اهداف سازمان بهداشت جهانی (WHO) است.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تنها 20 تا 25 درصد وظیفه اطلاع رسانی، کنترل، پیشگیری و درمان بیماری ایدز را برعهده دارد، یادآور شد: با افزایش مشارکت مردم نهاد و سازمانی می توان در جهت تحقق اهداف سازمان بهداشت جهانی گام برداشت.
نعیمی با اشاره به اینکه 8 تا 14 آذر ماه به عنوان هفته جهانی ایدز نامگذاری شده است، اضافه کرد: حساسیت این مسئله نیازمند برنامه های کلان و همکاری های بین بخشی است.
وی نصب بنر اطلاع رسانی در تمامی ادارات استان، چاپ بروشور، پمفلت، تراكت، پوستر و ساير موارد آموزشي و تبليغاتي در سطح شهرستانها و همچنين چاپ پلاكارد و برزنتهاي حاوي شعار و پيامهاي گراميداشت روز جهاني ايدز و نصب آن در معابر و خيابانهاي سطح شهر و شهرستانها را از مهمترین برنامه های هفته اطلاع رسانی ایدز در معاونت بهداشتی استان عنوان نمود.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان خاطر نشان کرد: برپايي پايگاههاي ثابت و سیار اطلاع رساني ايدز و رفتارهاي مخاطره آميز در سطح فرهنگسراها و مراکز فرهنگی و ارايه خدمات مشاوره ای رايگان با هدف ارتقاي سطح اطلاعات مردم در زمينه ايدز نیز از دیگر برنامه های در دست اقدام است.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نیز در این کمیته بیماری ایدز را یک بیماری اجتماعی دانست و اظهار داشت: عدم پایبندی به اخلاق و رفتار صحیح، فقر، بیکاری، سست شدن پایه های خانواده، آسیب های اجتماعی، اعتیاد و روابط جنسی پرخطر از دلایل اصلی ابتلا به بیماری ایدز است.
ظفر پریسای با تاکید بر موثر بودن همکاری بین بخشی و اطلاع رسانی در کاهش آثار این بیماری، ادامه داد: با اقدامات انجام شده در طی یک سال اخیر آمار ابتلا به بیماری ایدز در کشور و به ویژه استان کاهش چشم گیری داشته است.
وی یاسوج با بیان اینکه نزدیک به 75 درصد پرونده افراد مبتلا به بیماری ایدز فعال است، ابراز داشت: تلاش ما به عنوان متصدیان سلامت فعال کردن تمامی پرونده های افراد مبتلا به این بیماری است.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی، در پایان با اشاره به اینکه بیماری ایدز منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن و فرصتی برای تاثیرگزاری عوامل بیماری زا می شود، تصریح کرد: پیشگیری، کنترل و درمان ایدز از اصلی ترین اهداف مبارزه با این بیماری است.
به گزارش وب دا؛ کمیته استانی بزرگداشت هفته جهانی ایدز با حضور مدیرکل امور اجتماعی استانداری، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان و مدیران و روسای ادارات در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.6/142
















