پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: نوجوانان دارای ظرافت و خصائص رفتاری، تربیتی و بهداشتی خاص خود بوده و در معرض طیف وسیعی از آسیب ها می باشند، که به جسم و روان آنها صدمه وارد می نماید.

 


کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: نوجوانان دارای ظرافت و خصائص رفتاری، تربیتی و بهداشتی خاص خود بوده و در معرض طیف وسیعی از آسیب ها می باشند، که به  جسم و روان آنها صدمه وارد می نماید.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد؛ مهندس علمدار خرم روز افزود: گروه هدف مورد توجه، گروه سنی 5 تا 18 سال بوده که در سیاست های وزارت بهداشت، عوامل تاثیر گذار بر سلامتی آنها از نظر جسمی، روحی، عاطفی، معنوی و تربیتی آنها را مورد توجه قرار می گیرد.


وی اذعان داشت: از این رو توانایی و قابلیت های رشد ذهنی نوجوانان را از منظر نگاه والدین به نوجوانان و نوع نگاه نوجوانان به والدین را یادآور می شویم.


وی ادامه داد: توانایی ذهنی بچه ها کم کم رشد می کند و در حدود سن نه سالگی مغز بچه ها به رشد کافی می رسد تا این گروه سنی بتوانند مسائل منطقی را درک کنند اما از نه سالگی نباید وقایع و اتفاقات تلخ و دردناک جامعه را به نوجوانان نشان داد.


خرمروز تصریح کرد: نوجوانان تا قبل از سن چهارده سالگی قادر نیستند مسائل انتزاعی و موضوعات تخیلی و غیر واقعی را درک کنند و یا اینکه خودشان به تنهایی به دنبال کشف حقایق باشند، آنها تا قبل از رسیدن به این سن همه چیز را از زاویه دید والدینشان نگاه می کنند و همان دیدی را نسبت به مسائل مختلف دارند که والدینشان دارند.


کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه در سنین قبل از نوجوانی، آنها کم کم بعضی از مسائل و حقایق را درک می کنند، گفت: چرا که هنوز توانایی های ذهنی آنها تکامل نیافته و قدرت درک همه مسائل را ندارند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: گروه سنی نوجوانان، بدون داشتن توانایی درک منطقی از مسائل، اتفاقات روز مره را به گونه ای دیگر تجربه کرده و ما بزرگترها نمی توانیم بفهمیم که بدون توانایی درک منطقی از حقایق و اتفاقات زندگی چه حالی دارند و چگونه مسائل را درک می کنند .5