پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت کاهش آسیب‌های اجتماعی مستلزم همکاری همه ادارات دستگاه‌ها است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت :کاهش آسیب‌های اجتماعی مستلزم همکاری همه ادارات دستگاه‌ها است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد ملک‌زاده با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی به معضلات شایعی تبدیل شده گفت: نیاز است همه ارگان‌ها برای رفع معضلات آسیب‌های اجتماعی مشارکت و همکاری کنند.


 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه یک سوم مرگ‌های جهان به دلیل خودکشی روی می‌دهد، عنوان کرد: ۷۷ درصد خودکشی‌ها در کشورهای با درآمد ضعیف و یا متوسط اتفاق می‌افتد.


 وی با بیان اینکه خودکشی چهارمین عامل مرگ و میر در بین جوانان است، عنوان کرد: سن خودکشی ۱۵ تا ۲۹ است، البته طبق آنچه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده خودکشی قابل پیشگیری است.


دکتر محمد ملک‌زاده، عنوان کرد: یکی از راه‌های جلوگیری از خودکشی، داشتن برنامه جامع است ضمن اینکه می‌طلبد همه ادارات و دستگاه‌ها حوزه علوم پزشکی را در زمینه پیشگیری از خودکشی یاری کنند.


وی با اشاره به اینکه چه کسانی بیشتر در معرض خودکشی هستند، گفت: افرادی در معرض خودکشی هستند که بحرانی را تجربه می‌کنند و تحت فشارهای زیادی هستند و برخی از آنها تجریه یک بار خودکشی را نیز تجربه کردند.


وی عنوان کرد: عشق‌ها، دلبستگی‌ها، افسردگی و احساس تنهایی نیز می‌تواند عاملی برای خودکشی باشد.


دکتر ملک‌زاده با بیان اینکه ابزار خودکشی نباید در دسترس افراد باشد، عنوان کرد: برای مثال چندین مرگ به وسیله قرص برنج در استان گزارش شد که باید این موارد جمع آوری و از دسترس افراد خارج شوند.


دکتر ملک‌زاده با اشاره به خودکشی با اسلحه و در دسترس قرار ندادن اسلحه، گفت: برای موارد خودکشی به صورت حلقه‌آویز باید تدابیری اتخاذ شود.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، در پایان خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی به فرزندان مورد تاکید است، ضمن اینکه افرادی که افکار خودکشی دارند باید شناسایی و به روانپزشک معرفی یا به خانواده‌های آنها اطلاع داده شود.


به گزارش وب دا یاسوج: کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با حضور معاون بهداشتی،نمایندگانی از دستگاه های اجرایی مختلف اجرایی، حمداد آرنپور رییس گروه واحد سلامت روان معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار شد.


 پایان خبر/ سید حسین رازیان