در هفته جهانی غذا صبحانه سالم و مسابقه نقاشی با حضور سرپرست و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گچساران، رئیس آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین در مدرسه شاهد امام علی (ع) گچساران برگزار شد.
در هفته جهانی غذا صبحانه سالم و مسابقه نقاشی با حضور سرپرست و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گچساران، رئیس آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین در مدرسه شاهد امام علی (ع) گچساران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گچساران، دکتر سهراب صیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار داشت: مصرف صبحانه تمرکز حواس و قدرت یادگیری را افزایش میدهد و دانش آموزانی که صبحانه مصرف میکنند در درس هایشان موفق تر هستند و نخوردن صبحانه اثرات منفی در یادگیری آنها دارد.
وی افزود: اگر نخوردن صبحانه عادت شود عوارض طولانی مدت را ایجاد می کند و سلامت افراد را له خطر می اندازد.
دکترصیدی در ادامه بیان داشت: نخوردن صبحانه علاوه بر کاهش حافظه و قدرت یادگیری، عوارض عصبی مانند سستی، بی حالی، خستگی، بی حوصلگی وعصبانیت را در پی دارد.
به گزارش وب دا؛ در این مراسم مسابقه نقاشی هم بین دانش اموزان برگزارشد و به نفرات برتر هدایایی اهداءشد.



