پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ نوع تغذیه در سالم زیستن انسان نقش مهمی دارد، به گونه ای که عادت غذایی بد ، می‌توانند بر سلامت تمام ارگان‌های بدن تأثیر منفی بگذارند. بنابراین تمام افراد باید برای حفظ سلامت خود، مجموعه‌ای از انواع گروه‌های غذایی سالم را در رژیم روزانه‌شان قرار دهند،زیرا در غیر این صورت و در اثر مصرف نامناسب این گروه‌ها، بدن با آسیب‌هایی جدی مواجه خواهد شد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ نوع تغذیه در سالم زیستن انسان نقش مهمی دارد، به گونه ای که عادت غذایی بد ، می‌توانند بر سلامت تمام ارگان‌های بدن تأثیر منفی بگذارند. بنابراین تمام افراد باید برای حفظ سلامت خود، مجموعه‌ای از انواع گروه‌های غذایی سالم را در رژیم روزانه‌شان قرار دهند،زیرا در غیر این صورت و در اثر مصرف نامناسب این گروه‌ها، بدن با آسیب‌هایی جدی مواجه خواهد شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس محمد رضا قلعه گلاب افزود؛ برخی از افراد، تمایل زیادی به عادت غذایی بد مانند مصرف انواع کربوهیدرات‌ها مانند نان و برنج دارند و در طول روز هم به اندازه کافی میوه یا سبزی نمی‌خورند، در حالی که گنجاندن حجم بالایی از کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی روزانه، باعث بروز چاقی مفرط می‌شود. از آنجا که افراد چاق و پرخور، در کنار کربوهیدرات‌ها به مصرف غذاهای چرب هم علاقه دارند، ابتلا به بیماری کبد چرب و عوارض ناشی از آن برای آنها دور از انتظار نخواهد بود.


 وی عنوان کرد؛ رفتارهای غذایی نامناسب مانند عادت به مصرف غذاهای پر كالري، غذاهای آماده و رستوراني، تنقلات کم ارزش مثل چيپس وپفك ،، فست فودها ازجمله سوسيس ، كالباس ، پيتزا ، همبرگر و ساير انواع ساندويچ ها ،غذاهای پرچرب و غذاهاي شور از عوامل موثر در ایجاد اضافه وزن و چاقی در کودكي و در نهايت برخي از بيماري هاي غيرواگير از جمله فشار خون بالا ، چربي خون بالا و بيماري هاي قلبي عروقي در بزرگسالي می باشد.


رئیس گروه واحد بهداشت تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ برنامه ریزی اجرای مرحله دوم بررسی الگوی مصرف غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارهای استان همزمان با سراسر کشور این طرح با حضور کارشناسان  واحد تغذیه ای هشت شهرستان استان شروع می شود.


به گزارش وب دا آموزش مرحله دوم بررسی الگوی مصرف غذایی با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، رئیس گروه واحد بهداشت تغذیه معاونت بهداشت و کارشناسان گروه تغذیه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.