رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری جلسه ساماندهی اردوهای جهادی سلامت با محوریت اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری جلسه ساماندهی اردوهای جهادی سلامت با محوریت اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس این مرکز، ضمن تشریح اهداف و وظایف مرکز سیاستگذاری سلامت، بیان داشت: تدوین سیاست ها و برنامه های راهبردی برای افق های (5 و 10) ساله با همکاری معاونت های مختلف دانشگاه از جمله وظایف مرکز سیاستگذاری سلامت است که در دهه اخیر کمتر به آن توجه شده است.
دکتر علی موسوی زاده، افزود: اردوهای جهادی سلامت از امورات مورد تأکید مقام معظم رهبری است که شایسته است نسبت به ساماندهی این مهم تلاش کنیم.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، تصریح کرد: از آنجا که اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت ذیل این مرکز قرار دارد، در جلسه قبلی هیئت رئیسه دانشگاه، ساماندهی اردوهای جهادی سلامت به این مرکز واگذار شده و هدف از این نشست، تشکیل کمیته ساماندهی اردوهای جهادی سلامت با حضور معاونت ها، بازرسی، حراست و سایر حوزه های مرتبط، با محوریت این مرکز است.
دکتر موسوی زاده، تصریح کرد: برای هدفمند کردن اردو های جهادی، ضروری است که معاونت های مختلف دانشگاه نیازسنجی و اولویت بندی های لازم را به مرکز اعلان نمایند تا بر اساس اولویت ها و نیازهای مناطق مختلف اردو های جهادی سلامت به صورت هدفمند و با اجازه مرکز سیاستگذاری سلامت، انجام گیرد.
معاون بهداشت دانشگاه نیز، اظهار داشت: موضوع اردو های جهادی سلامت با وجود مزیت سلامتی و درمانی یک فعالیت فرهنگی است که مورد تأکید مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری که لازم است با برنامه ریزی درست و به صورت هدفمند انجام گیرد.
دکتر محمد ملک زاده، تصریح کرد: شناسایی مبتنی بر شواهد علمی مناطق و گروه های هدف از جمله ضروریات این هدفمندی است؛ که همکاری و حمایت همه معاونت ها با مرکز سیاستگذاری سلامت را می طلبد.
در ادامه هر یک از اعضای جلسه به بیان نکته_نظرات خود پرداختند که از جمله مهمترین آنها می توان به_ ایجاد بانک نیروی انسانی خیر، تشریح وظایف هریک از معاونت ها در اردو های جهادی، استفاده از ظرفیت اردو های جهادی در هنگام وقوع حوادث و بحران ها و استفاده از ظرفیت گروه های جهادی در قالب موکب ها برای زائرین کربلای معلی_ اشاره کرد.
به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر سید علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر محمد ملک زاده معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر اسلام یعقوبیان مدیر حراست دانشگاه، دکتر مهدی لایقی اصل مدیر بازرسی، رسیدگی به تخلفات و شکایات دانشگاه، نمایندگان معاونت های تحقیقات و فناوری، دانشجویی و امور فرهنگی، غذا و دارو، توسعه مدیریت و منابع، بسیج جامعه پزشکی، امور حقوقی دانشگاه و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت در دفتر رئیس این مرکز برگزار و در مورد ساماندهی اردوهای جهادی با محوریت مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.