مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت تغذیه با شیر مادر گفت: تغذیه با شیر مادر طی ساعت اول زندگی سبب پیشگیری از 22 درصد موارد مرگ و میر میشود.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت تغذیه با شیر مادر گفت: تغذیه با شیر مادر طی ساعت اول زندگی سبب پیشگیری از 22 درصد موارد مرگ و میر میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گشتاسب ملکپور با بیان اینکه کودکانی که با شیر مادر تغذیه میشوند در مقابل بسیاری از بیماریها مقاومتر هستند افزود: آلرژی، آسم و عفونت حاد گوش میانی، مننژیت و سپتی سمی(عفونت مغز و خون) نوزادی و سل، عفونت ادراری و عفونتهای دستگاه تنفسی و گوارشی، سرطان خون و سندروم مرگ ناگهانی در کودکان شیرمادرخوار کمتر دیده میشود.
مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کودکان شیرمادرخوار کمتر دچار پوسیدگی دندان شده و نسبت به دیگر کودکان نیاز کمتری به ارتودنسی پیدا میکنند تصریح کرد: کودکان شیرمادرخوار به دلیل جذب بهتر آهن شیر مادر، کمتر از دیگر کودکان به کمبود فقر آهن و روی دچار میشوند.
ملکپور عنوان کرد: افزایش کلسترول و چربیهای نامناسب خون و بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریهای مزمن تنفسی و گوارشی، عفونتهای بیمارستانی، یبوست و دلدرد در کودکانی که با شیر مادر تغذیه میکنند کمتر دیده میشود.
وی یادآور شد: این کودکان همچنین به دلیل عدم استفاده ز سرپستانک از مبتلا شدن به بیماری برفک و به دلیل وجود ویتامین A کافی در شیر مادر از مبتلا شدن به شبکوری تا حدود زیادی مصون میمانند.
مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگشت محتویات معده به مری، سوءتغذیه و انگشت مکیدن در کودکان شیرمادرخوار کمتر دیده میشود.