مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به تغییر ذائقه مردم و تصور نادرست از نان مصرفی، به نظر میرسد دیدگاه مردم بیشتر به سمت نان سفید و روشن گرایش پیدا کرده است.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به تغییر ذائقه مردم و تصور نادرست از نان مصرفی، به نظر میرسد دیدگاه مردم بیشتر به سمت نان سفید و روشن گرایش پیدا کرده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ امیر پیکر اذعان داشت: متاسفانه علاوه بر مشکلات گوارشی که برای مصرف کنندگان هم استانی ایجاد می شود این امر باعث شده کارخانجات تولیدی آرد هم بیشتر تمایل به تولید آرد سفید با درصد سبوس پایین داشته باشند.
وی ادامه داد: این امر به تخلف آشکار محسوب شده و با واحدهای تولیدی متخلف برخورد قانونی و قضایی صورت خواهد گرفت.
وی ابراز داشت: از مردم شریف و هم استانی های عزیز تقاضا داریم ضمن تغییر دیدگاه خود، مصرف نانهای با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار داده و به سلامت خود بیش از پیش اهمیت دهند.
پیکر یادآور شد: با توجه به کیفیت پایین نان های مصرفی در مرکز استان ضمن تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد در آزمایشگاه این معاونت ویژگیهای حسی نانهای تولیدی (رنگ، بافت، میزان سوختگی و ...) با حساسیت و کنترل بیشتری مورد بررسی قرار گرفته و نانهای بیکیفیت غیرقابل مصرف اعلام خواهند شد.