پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: بیمار کودک ۸ ماهه که توسط پدر به اورژانس شهید بهشتی یاسوج مراجعه نمو.ده بود بلافاصله تریاژ توسط اقای رامش به صورت عینی انجام شد و باتوجه به سیانوز و بدون علائم حیاتی بودن کودک، توسط ایشان فورا به cpr انجام که با زنگ cpr تیم احیا بلافاصله بر بالین بیمار حاضر شدن و ماساژ قلبی توسط پرستار cpr(اقای معین) شروع شد تهویه مکانیکی توسط اینچارج (اقای امامی ) انجام گردید.

متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: بیمار کودک ۸ ماهه که توسط پدر به اورژانس شهید بهشتی یاسوج مراجعه نموده بود بلافاصله تریاژ توسط اقای رامش به صورت عینی انجام شد و باتوجه به سیانوز و بدون علائم حیاتی بودن کودک، توسط ایشان فورا cpr انجام که با زنگ cpr تیم احیا بلافاصله بر بالین بیمار حاضر شدن و ماساژ قلبی توسط پرستار cpr(اقای معین) شروع شد تهویه مکانیکی توسط  اینچارج (اقای امامی ) انجام گردید.

به گزارس روابط عمومي بیمارستان شهیدبهشتی یاسوج؛ دکتر رسایی افزود: سریعا اینتوباسیون انجام شد راه وریدی توسط (خانم خورشیدیان) برقرار گردید و مدیکشن (اقای علی نسب )انجام می شد و هر ۴ دقیقه اپی نفرین تزریق میشد و سرانجام بعد از ۳۵ دقیقه بیمار به cprجواب داد و نبض برگشت ولی مردمک ها همچانان فیکس بودند.

 متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید  بهشتی بااشاره به صحبت های مادر نوزاد در خصوص رخداد پیش آمده خاطرنشان کرد: نوزاد برای مدتی خواب بوده و باعث تعجب بود که با وجود سر و صدای زیاد بیدار نشده است که وقتی به سراغ نوزاد رفتم و متوجه قطعی تنفس و کبود فرزندم شدم و سریعا با خودروی شخصی و حدود 20 دقیقه بعد به بیمارستان مراجعه کردیم.


دکتر رسایی عنوان کرد: مدت زمان طولانی گذشته بود هر اتفاقی ممکن هست برای مغز نوزاد افتاده باشد، کودک همچنان تحت مانیتروینگ بود و بعد از ۵۰دقیقه بر بالین بیمار برای بررسی سطح  هوشیاری اقدام کردیم و با تحریک با صدا زدن نوزاد بیدار شد.



متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در پایان از همکاران پرتلاش اورژانس بیمارستان که همیشه با سرعت، دقت و کیفیت به بیماران خدمات رسانی می‌کنند به خصوص از پرسنل شیفت احیا از جمله مسئول بخش؛ اقای داستان، اینچارج بخش؛ اقای امامی، تریاژ؛ اقای رامش، سی پی ار؛ اقای معین و اقایان؛ جلیل فر و صادقی خانم ها؛ قربانی و خورشیدیان قدردانی نمود.