پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نحوه انتخاب و خوردن غذا می تواند یک معیار دقیق برای شناسایی روانی افراد باشد.

کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نحوه انتخاب و خوردن غذا می تواند یک معیار دقیق برای شناسایی روانی افراد باشد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سید حبیب الله تقوی زاده افزود: یک متخصص علوم تغذیه ای و رفتارشناسی در یک تحقیق منحصر به فرد در مورد خصوصیات اخلاقی و شخصیت روانی و خلقی آنها و انتخاب و نحوه خوردن مواد غذایی به نتایج جالبی دست یافته است.


وی اضافه کرد: بررسی ها نشان می دهد افرادی که غذاهای خود را مزه مزه می کنند و به طعم مواد غذایی اهمیت فراوان می دهند افرادی هستند که در زمان حال زندگی می کنند و از زندگی خود لذت می برند و روحیه شادی دارند.


تقوی زاده تصریح کرد: افرادی که مواد غذایی را آرام می خورند از شخصیت مختلفی برخوردار بوده و افرادی که به بخش های مختلف مواد غذایی در بشقاب خود اهمیت داده دوست دارند ترکیبات مختلف از هم جدا در بشقاب آنها وجود داشته باشد افراد منضبط و دقیقی هستند همچنین مسئولیت پذیری در آنها بیشتر است و از انجام وظایف و مسئولیت های مختلف لذت می برند.


وی ابراز داشت: افرادی که تمایل دارند تنها غذا بخورند افراد به لحاظ روحی آسیب پذیر بوده و روحیه انزوا طلبی دارند و به جزئیات در همه چیز اهمیت فراوان می دهند.


تقوی زاده ادامه داد: کسانی که غذای خود را با دیگران می خورند و از غذا خوردن در جمع لذت می برند نیز افراد اجتماعی هستند و میزان محبت و علاقه در آنها نسبت به همنوعان خود بالاتر است .


 کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: افرادی که به دنبال خوردن مواد غذایی جدیدی بوده و از خوردن غذاهای عجیب و غریب و تازه لذت می برند افرادی ماجراجو، شجاع و از روحیه بسیار بالا برخوردارند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: کسانی که هنگام انتخاب غذا در رستوران ها بسیار دقت می کنند و منوی غذا را مورد مطالعه دقیق قرار می دهند همچنین افرادی باهوش اما با روحیه اجتماعی آسیب پذیر هستند.5