معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویعه بویراحمد ، گفت؛ گفت این نمایشگاه با حضور تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط در سطح استان با محوریت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در مهر ماه سال جاری در استان برگزار میشود.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویعه بویراحمد، گفت: این نمایشگاه با حضور تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط در سطح استان با محوریت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در مهر ماه سال جاری در استان برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس فخرالدین معصومی افزود: موضوع آسیب های اجتماعی از دیرباز در تمامی جوامع وجود داشته که ارتباط مستقیمی با گسترش انقلاب صنعتی و گسترش دامنه نیازمندی های بشر دارد، از آنجا که امکان برآورده شدن تمامی نیازها و خواسته ها بطور تام با محدودیت مواجه بوده و محرومیت ناشی از عدم امکان برآورده شدن نیاز ها و خواسته ها می تواند موجب گسترش شدید و دامنه های فساد، فقر، بیکاری، سرگردانی و دیگر آسیب ها گردد. و هیچ جامعه ی بشری از این موضوع مصون نبوده است.
وی اظهار داشت؛ در نمایشگاه " اقدامات و دستاوردهای ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی" فعالیت های صورت گرفته طی سه سال اخیر جهت رفع آسیب های اجتماعی و بهبود وضعیت به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی تصریح کرد؛ آسیب های اجتماعی به هر نوع عمل فردی یا جمعی اطلاق می شود که در چارچوب اصول اخلاقی و قوامد عام عمل جمعی رسمی و غیر رسمی جامعه محل فعالیت کنشگران قرار نمی گیرد و در نتیجه با منبع قانونی و یا قبح اخلاقی و اجتماعی روبرو می گردد.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان، با بیان اینکه آنچه روشن است اينکه بحث آسيب شناسي اجتماعي عمدتا با مسائل و مشکلات سر و کار دارد، ادامه داد؛ پژوهشها و تحقيقات متعدد براي شناخت انواع اين آسيبها و علل بروز آنها صورت ميدهد و نظرياتي را براي حل آن مسائل پيشنهاد ميکند.
مهندس معصومی یادآور شد؛ هر جامعهاي متناسب با شرايط خود ، فرهنگ ، رشد و انحطاط خود با انواعي از انحرافات و مشکلات روبروست که تاثيرات مخربي روي فرآيند ترقي آن جامعه دارد، اما شناخت چنين عواملي ميتواند مسير حرکت جامعه را بسوي ترقي و تعامل هموار سازد، بطوري که علاوه بر درک عمل آنها و جلوگيري از تداوم آن عمل با ارائه راه حلهايي به سلامت جامعه کمک نمايد.
وی در پایان خاطر نشان کرد؛ مسائلی همچون اعتياد و یا خود کشی هم به عنوان يک مشکل فردي و هم يک معضل اجتماعي مطرح است. روشن است در سطح اجتماعي منجر به از بين رفتن نيروها و انرژي بارآور جامعه ميشود. شناسايي علل اساسي و کنترل آنها ميتواند بسياري از نيروهاي از دست رفته جامعه را تجديد نموده، در مسیر کار سالم جامعه هدایت کند.
به گزارش وب دا: کمیته برگزاری نمایشگاه اقدامات و دستاوردهای ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان در تهران، با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشتی، دکتر علی خرامین روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر سید علی موسوی زاده دکترای اپیدمیولوژی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی،مدیر گروه واحد بهداشت روان و سایر گروه های مرتبط در دفتر این معاونت برگزار شد.







انتهای پیام/