پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی علوم پزشکی استان گفت: در بحث فشار خون خیلی ها که خودشان نمی‌دانستند را آگاه کردیم و اکنون نزد ما پرونده دارند و تحت مراقبت هستند در مراقبت خدمات شهری و حاشیه شهری ایجاد پایگاه‌های سلامت شهری کارهای خوبی کردیم و در این ۸ ماه اخیر تعداد مراقبت ما در حاشیه شهرها دو برابر شده و از میانگین کشوری هم بالاتر هستیم.

معاون بهداشتی علوم پزشکی استان گفت: کرونا بیماری ویروسی است که اکثر کشورهای جهان را درگیر می‌شود و ما نیز که مراوده تنگانگ با چین داشتیم پیش بینی ورود آن را داشتیم، اقدامات لازم انجام شد و هم اکنون کشور بیست و پنجم هستیم که درگیر ویروس شده است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر محمد مهدی بانشی افزود: سازمان جهانی بهداشت هم اکنون در سردرگمی است هر چند روش پیشگیری را نمی‌دانستیم ولی اکنون حداقل تجربیات را از این 25 کشور که جلوتر از ما دچار شده‌‌اند را داریم.


وی ادامه داد: این بیماری را پیش‌بینی می‌کردیم اما از کجا وارد شدن را نمی‌دانستیم  بیماری ابهاماتی دارد که تا ۱۴ روز نامشخص است و علامت آن با آنفولانزا یکی است که کار را سخت می‌کند.


وی عنوان کرد: البته یکی از بیماری‌هایی است که قدرت سرایت بالایی دارد و البته کمترین کشندگی را دارد و ۸۰ درصد اتوماتیک‌وار خوب می‌شود اما بار روانی دارد از آنفولانزا خیلی میزان کشندگی کمتری دارد  و تنها ۲ درصد افراد در معرض خطر بیشتری هستند که یکی از افراد چاق و دیگری زنان باردار هستند و آن‌هایی که هر گونه بیماری خاص و با سن بالا دارند نیز در معرض خطر هستند.


وی گفت: در استان ما هم قطعا وارد می‌شود که اول از همه باید بار روانی از روی دوش مردم برداشته شود این بیماری یک معضل اساسی دارد که اگر قطرات آن بریزد تا ۹ روز می‌تواند زنده بماند و یکی از راه های اصلی ارتباط دست دادن است.


دکتر بانشی ابراز داشت: در این بیماری یکی از کلیدی‌ترین راه ها این است که ارتباطات دستی را اول از همه قطع کنیم و شستن مداوم دست‌ها را فراموش نکنیم که با آب و صابون معمولی کفایت می‌کند.


وی گفت: روبوسی کردن را باید کاهش دهیم و تجمع در محافل سر بسته را نداشته باشیم و هر جا مراسمی هست که نیاز به جمع شدن دارد را کم کنیم.


رئیس مرکز بهداشت استان یادآور شد: یکی از موارد خیلی مهم قلیان‌ها هستند اگر در یک قلیان سرا یک قلیان آماده بیماری شود روزی ۹۰ نفر آلوده می‌شوند که قرار شد به شدت در استان جمع شوند باید این ۲۵۰ مرکز قلیان در استان تعطیل شود که البته بهداشت به تنهایی زورش نمی‌رسد.


وی در خصوص بیمارستان شهید جلیل هم توضیح داد که ما از 8 بهمن کار خوبی انجام دادیم و پیش از خیلی از استان‌ها این بیمارستان را جهت این کار تخلیه کردیم تا اگر موردی بود به این بیمارستان انتقال داده شوند اما برعکس از کار خوب ما چیز دیگری در فضای مسموم و آلوده مجازی ساختند و این کار خوب و پیشگیرانه را زیر سؤال بردند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: کار بدی نکردیم اگر یک فرد مشکوک را با لباس  خاص به بیمارستان فرستادیم چرا که می‌خواستیم پیشگیری کنیم اما در فضای مجازی به گونه‌ای دیگر خبر آن منعکس شد که برای مردم بار روانی دارد.