پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، نشست کارگروه آموزش و اطلاع‌رسانی پیرامون وضعیت بیماری کووید ۱۹ برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، کارگاه آموزشی کارگروه آموزش و اطلاع‌رسانی پیرامون وضعیت بیماری کووید ۱۹ برگزار شد.


در این نشست محمدرضا قلعه‌گلاب بر نقش آموزش و آگاه‌سازی جامعه در شرایط بحرانی بیماری کووید ۱۹ تاکید کرد و گفت: تلاش معاونت بهداشتی آگاهی‌بخشی به مردم برای در امان ماندن از این ویروس هستند.


در ادامه مهناز همتی رییس کارگروه آموزش و اطلاع رسانی کووید19گفت: از زمان شیوع این بیماری در پایان سال گذشته تاکنون آموزش عموم مردم، سفیران سلامت، سفیران سلامت خانوار دانش‌آموزی، رابطین سلامت ادارات و محله، شورا و دهیاری‌ها، پرسنل کادر بهداشتی و .....در دستور کار قرار گرفته است.


وی با اشاره به اطلاع‌رسانی‌ها از طریق بنر، ارسال پیام‌های کوتاه، پادکست سوتی، درج خبر در سایت‌ها و خبرگزاری‌ها گفت: مصاحبه‌های رادیویی و تلویزیونی، حضور مسئولان حوزه بهداشت و درمان در برنامه استودیو سلامت شبکه استانی، برگزاری جشنواره‌ها، اینفوگرافی، لری گرام و کاریکاتور از دیگر کارهای صورت گرفته است.




مهناز افشارهمتی با اشاره به برگزاری ۲۵۷ جلسه درون بخشی در معاونت بهداشتی و شبکه های بهداشت هشت شهرستان استان دانشگاه علوم پزشکی گفت: در ۱۶۵ جلسه برون بخشی دو هزار نفر حضور پیدا کردند.


مسئول آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی از مباحث مهم که از ابتدای این اپیدمی باید مورد توجه قرار می‌گرفت استفاده از تجارب کشورهای موفق در مبارزه با کرونا بود.


این مسئول عنوان کرد: کرونا چالش جدی برای کل جهان است و دلیل موفق برخی کشورها واکنش سریع در مواجه به این بیماری و شناسایی به موقع بیماران کرونایی به همراه کاهش تردد و تجمع بوده است.همچنین انجام قرنطینه خانگی و رایگان کردن اینترنت پر سرعت برای جلوگیری از مراجعه حضوری مردم از دیگر اقدامات کشورهای موفق بوده است.




همتی با اشاره به اینکه کشورهای جنوب شرقی آسیا از کشورهای موفق در مبارزه با کووید ۱۹ به شمار می‌آیند، خاطرنشان کرد: متاسفانه ما یا این برنامه‌ها را پیاده‌سازی نکردیم یا خیلی دیر عمل کردیم.


به گزارش وب دا:کمیته اطلاع رسانی کووید19،با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مسوول آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی، دکتر فاضل زینت مطلقسرپرست دانشکده بهداشت، دکتر شمس استاد دانشگاه و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی، و سایر اعضای مرتبط در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.