دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری نشست مشترک این مرکز با رئیس و اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان به منظور همکاری و هماهنگی بیشتر در راستای جلب مشارکت مردم در ارتقای سطح سلامت جامعه خبر داد.
دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری نشست مشترک این مرکز با رئیس و اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان به منظور همکاری و هماهنگی بیشتر در راستای جلب مشارکت مردم در ارتقای سطح سلامت جامعه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس این مرکز، ضمن اشاره به اهمیت و نقش مشارکت مردم در ارتقای سطح سلامت جامعه، بیان داشت: در جامعه ای که ساختارها دچار اشکال هستند سهم عوامل اجتماعی تهدید کننده سلامت نیز بسیار زیادند؛ بنابراین، برای کاهش پیامدهای ناگواری عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت چاره ای جز تلاش مستمر به منظور جلب مشارکت مردم در قالب خانه های مشارکت مردم در سلامت و سازمانهای مردم نهاد نداریم؛ چرا که حل مسائل و مشکلات حوزه سلامت به تنهایی از عهده دولت و دانشگاه علوم پزشکی بر نمی آید و مشارکت مردمی و همکاری بین بخشی بایست بنیان کار ما برای ارتقای سطح سلامت جامعه و استان باشد.
دکتر شریفی اضافه کرد: متأسفانه، استان ما در برخی از آسیب های اجتماعی وضعیت خوبی ندارد و همین ایجاب می کند، خانه های مشارکت مردم در سلامت طبق یک برنامه مشخص و بطور مستمر برای کاهش آسیب های اجتماعی بصورت مشارکتی و میدانی با حوزه سلامت همکاری نمایند.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان نیز، ضمن یادآوری نقش مطالبه گری خانه مشارکت مردم در سلامت، اظهار داشت: هر کجا که مردم بطور جدی مطالبه گر بوده اند و به ویژه خود، مشارکت هم کرده اند، ما به راحتی از مسائل و بحران ها عبور کرده ایم.
مهندس حسن هدایت نیا، فلسفه وجودی خانه مشارکت در سلامت را تسهیل دستیابی به اهداف برنامه جامع سلامت، توانمند سازی مردم در ارتقای سلامت خود و محیط و استقرار نظام مناسب برای دسترسی آسان به گروه های مردمی و مشارکت آنان در تدوین، اجرا و پایش و ارزشیابی طرح های ارتقای سلامت دانست.
سرکار خانم الهه شکیبایی، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان، ابراز داشت: حساس کردن مردم نسبت به سلامت خود، خانواده و محیط زندگی شان اساس کار ماست و سفر های شهرستانی به منظور تقویت خانه های مشارکت مردم در سلامت شهرستان ها را در دستور کار خود قرار داده و در این راستا از همه ظرفیت های رسانه ای و سازمان های مردم نهاد استفاده خواهیم کرد و بایست پررنگ تر از گذشته عمل کنیم.
در ادامه اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان به بیان دیدگاه های خود پرداختند که از جمله مهمترین آنها می توان به گلایه مندی آنان از مسؤلین بعلت عدم همکاری، همراهی و عدم حمایت مسئولین اشاره کرد.
به گزارش وبدا این جلسه با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، مهندس حسن هدایت نیا، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان و کارشناسان این دبیرخانه، الهه شکیبایی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان، محمد حسین پرند وار و رضا دلشادیان از اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد در دفتر مرکز سیاستگذاری سلامت استان برگزار و در مورد نقش و اهمیت مشارکت مردم در سلامت و برنامه ریزی به منظور استفاده بهتر از ظرفیت خانه های مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستان ها، به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.