پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: وضعیت تغذیه ای افراد، فقط به وجود مواد غذایی در سبد خانواده بستگی ندارد بلکه به میزان قابل توجه ای تحت تاثیر فرهنگ تغذیه ای افراد بوده و فارغ تحصیلان بهداشت تغذیه می توانند نقش کلیدی در زیر ساخت های پیشگیری اولیه داشته باشند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: وضعیت تغذیه ای افراد، علاوه بر وجود مواد غذایی در سبد خانواده به میزان قابل توجه ای تحت تاثیر فرهنگ تغذیه ای افراد بوده و فارغ تحصیلان بهداشت تغذیه می توانند نقش کلیدی در زیر ساخت های پیشگیری اولیه داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ ابراهیم نعیمی در نشست مشترک با شورای انجمن تغذیه استان، با اشاره به اهمیت تغذیه در پیشگیری از شیوع بیماری‌های مزمن در جامعه، اذعان داشت: در حال حاضر با حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت در طرح تحول سلامت جایگاه تغذیه در بخش بهداشت بیش از پیش پررنگ تر شده است.


وی از همکاری انجمن تغذیه با این معاونت ابراز خرسندی کرد و گفت: تشکیل و شروع به کار این انجمن در استان فرصت مناسبی جهت ارتقاء وضعیت تغذیه جامعه بوده و ما از برنامه های جدید و بومی آنها در جهت بهبود روند تغذیه استان استقبال خواهیم نمود.


نعیمی در خصوص جایگاه فارغ تحصیلان این رشته نیز تصریح کرد: استفاده از توان نیروهای جوان علمی و تعریف تغذیه سالم از خانواده تا اجتماع، می تواند با ایفای نقش مثبت، از ایجاد بیماری های مرتبط با تغذیه نامناسب پیشگیری کند.

 وی با بیان اینکه انجمن تغذیه استان با بیش از یک دهه خدمت و با برگزاری کنگره های بین الملل، از چند منظر حائز اهمیت است، ادامه داد: انجمن تغذیه استان یک تشکیلات مردم نهاد است که در حوزه درمان به عنوان یک بازوی توانمند در کنار دانشگاه علوم پزشکی می تواند نقش موثری در توانمند سازی افراد جامعه داشته باشد.

نعیمی، با عنوان این مطلب که در دنیا 10 عامل اصلی مشکلات مرگ و میر وجود دارد و متاسفانه مشکلات تغذیه ای یکی از اصلی ترین علل در بین آن ها به شمار می رود، اظهار داشت: با ورود انجمن شورای تغذیه مناسب، در کاهش بیماری ها موثر واقع شدند که می توان از این انجمن به عنوان ثروت اصلی جامعه در کنار سلامت نام برد.


سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، در پایان یادآور شد: ما از تمام ظرفیت ها در جهت بکارگیری فارغ تحصیلان گروه تغذیه در مراکز جامع سلامت شهرستان ها استفاده می کنیم.

به گزارش وب دا؛ این نشست با حضور سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون فنی، انجمن شورای تغذیه استان، مدیر سلامت جمعیت خانواده و رئیس گروه بهبود تغذیه در دفتر معاونت بهداشتی استان برگزار شد.5-142

ارسال خبر: سید حسین رازیان