پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/16

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در نشستی، دکتر سیده رقیه پناهی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، میزبان اعضای هیات بورد رشته های علوم تغذیه و علوم و صنایع غذایی کشور بود و در این دیدار، ضمن عرض تسلیت به مناسبت حادثه اخیر بندر شهید رجایی هرمزگان، بر اهمیت تامین سلامت مردم و تلاش برای ارائه خبرهای خوب در این حوزه تاکید کرد.
 
دکتر پناهی با ابراز خرسندی از حضور اعضای هیات بورد، بازدیدهای هوشمندانه و دقیق آنها را راهگشای ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه دانست.
 
 وی با اشاره به استعدادهای موجود در دانشگاه و لزوم رفع کمبود امکانات برای جلوگیری از رکود این استعدادها، اظهار امیدواری کرد که همکاری با اعضای هیات بورد بتواند منجر به کسب امتیازاتی شود که انگیزه مضاعفی برای همکاران و دانشجویان ایجاد کند.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ارتقای جایگاه دانشگاه و خروج از تیپ سه را از جمله چشم‌اندازهای مهم این دانشگاه برشمرد و تحقق آن را نیازمند حمایت وزارت بهداشت دانست. 
 
وی بر عزم این دانشگاه برای ارتقای سطح آموزش تاکید کرد و آموزش و پژوهش را نبض اصلی دانشگاه خواند که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.
 
دکتر پناهی با اشاره به اولویت تکمیل ساختمان و تجهیزات دانشکده بهداشت و تغذیه، این امر را گامی مهم در راستای ارتقای آموزش دانشگاه عنوان کرد. 
 
وی همچنین از آغاز فرآیند خرید تجهیزات دانشکده بهداشت و تغذیه با استفاده از ظرفیت بالای نیروی انسانی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
 
در پایان این نشست، دکتر پناهی از اعضای هیات بورد تغذیه کشور، مسئولان و اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به دلیل توجه به توانمندی‌ها و دغدغه‌های این مرکز آموزشی قدردانی کرد.
 
گفتنی است در این جلسه، موضوعاتی از جمله جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته تغذیه و جذب اعضای هیات علمی برای دانشکده تغذیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
تصاویر پیوست