کارشناس مسئول بهداشت محیط، شبکه بهداشت و درمان چرام از نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط، شبکه بهداشت و درمان چرام از نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فرزاد غلامی گفت : این گشت با همکاری و همراهی نمایندگان اداره تعزیرات و امور صنفی شهرستان چرام در قالب گشت های مشترک ویژه ماه رمضان و رفاه حال شهروندان به منظور آمادگی بازرسین بهداشت محیط و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه شیرینی فروشی ها، رستوران ها، قصابی ها و آش و حلیم فروشی ها در سطح شهر چرام برگزار شد.
کارشناسان و بازرسان شبکه بهداشت و درمان چرام در این گشت با استفاده از سه اکیپ ضمن آموزش صنوف و تاکید بر رعایت موازین بهداشتی و رفع نواقص بهداشتی حدود 55 کیلوگرم انواع شیرینی و خامه غیر بهداشتی، جمع آوری و یک کارگاه تولید شیرینی زولبیا و بامیه نیز به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی موقتاٌ تعطیل شد.
خبر؛ منیر تقی زاده

