کارشناس مسول واحد بهداشت محیط بیمارستان شهید رجایی گچساران از نظارت های بهداشتی بر توزیع نذورات ایام اربعین حسینی در گچساران خبر داد.
کارشناس مسول واحد بهداشت محیط بیمارستان شهید رجایی گچساران از نظارت های بهداشتی بر توزیع نذورات ایام اربعین حسینی در گچساران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ لیلا احمدی با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل مدیریت بهداشت و برنامه سلامت محرم، در مراسم اربعین حسینی و ماه صفر هر گونه پخت و پز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد، اظهار داشت: کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی نیز در هنگام ارائه خدمت صورت گیرد.
وی با اشاره به دستورالعمل های بهداشتی و مواد غذایی افزود: مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشند و از مواد غذایی و فرآوردهای خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت و یا سازمان دامپزشکی استفاده شود.
کارشناس مسول بهداشت محیط بیمارستان شهید رجایی گچساران ادامه داد: همچنین باید توجه داشت که احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه شده و نیز نمک های بسته بندی ید دار تصقیه شده و روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده گردد.
احمدی خاطر نشان کرد: مسولین هیات ها و مواکب باید توجه کنند؛ از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خوداری و در عین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سرد خانه نیز جلوگیری شود.
انتهای پیام/بازیار