سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از نظارت اکیپ های بازرسی در قالب طرح نوروزی بر وضعیت اغذیه فروشی ها و اماکن عمومی در ایام نوروز خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از نظارت اکیپ های بازرسی در قالب طرح نوروزی بر وضعیت اغذیه فروشی ها و اماکن عمومی در ایام نوروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام؛ مهندس علی جعفری فر گفت: طرح نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی در شهرستان چرام با حضور اعضاء شورای سلامت در ایام نوروز در حال اجراست.
وی با تاکید بر نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی، رستوران ها و اماکن عمومی در ایام تعطیلات نوروزی افزود: شهروندان در خصوص اطمینان از مواد غذایی به ما بازرسان بهداشت محیط امید دارند بنابراین باید با دقت این نظارت ها صورت گیرد.
جعفری فر با اشاره به جمع آوری قلیان از اماکن عمومی، رستوران ها و کافی شاپ ها، ادامه داد: ممکن است برخی از افراد سودجو در ایام تعطیلات نورزی اقدام به عرضه قلیان کنند که بازرسان باید در این زمینه به شدت وارد عمل شوند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام اذعان داشت: بازرسان بهداشت محیط باید نظارت کامل بر مواد غذایی به ویژه در ایام نوروز داشته باشند و از عرضه هر گونه شیرینی به صورت فله ای جلوگیری کنند.
به گزارش وب دا؛ این بازرسی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام، مسئولان اماکن، نیروی انتظامی، میراث فرهنگی، دامپزشکی، اداره تعزیرات، امور صنفی و کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و از مناطق سرفاریاب، سادات، قهوه خانه های جاده سادات به یاسوج و قصابی های بین راهی صورت گرفت.142-5






