کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج اظهار داشت: مصرف میوه و سبزیجات بعنوان یک نکته کلیدی تغذیه سالم، در پیشگیری از بیماریهای مزمن توصیه شده است.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج اظهار داشت: مصرف میوه و سبزیجات بعنوان یک نکته کلیدی تغذیه سالم، در پیشگیری از بیماریهای مزمن توصیه شده است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج؛ فاطمه مندنی پور افزود: میوه و سبزیجات سرشار از مواد ضد سرطان مانند ویتامین ث، فولات، فیبر، کارتنوییدها، فلاونوییدها، استرول های گیاهی و سایر فیتوکمیکال ها می باشد.
وی تصریح کرد: این مواد مغذی و عملکردی باعث کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش آسیب های ناشی از اکسیداسیون چربی ها و DNAمی شوند.
فاطمه مندنی پور ابراز داشت: مطالعات متعددی ارتباط بین مصرف کافی میوه و سبزیجات و کاهش خطر سرطان ، چاقی ، دیابت، و افت فشار خون را نشان داده اند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج اذعان داشت: ارتباط بین مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و کاهش خطر چاقی بواسطه دانسیته پایین انرژی حاصل از مصرف میوه و سبزیجات و محتوی فیبر و آب فراوان موجود در میوه و سبزیجات قابل توجیه است.
وی بیان نمود: رنگ سبزیجات و میوه ها در طبقه بندی خواص آنان نقش دارد ، از این رو مصرف سبزیجات با رنگهای متنوع برای سلامتی توصیه می گردد. مندی پور خاطر نشان کرد: سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی، هندوانه، و فلفل قرمز دارای لیکوپن می باشد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی بوده و از اکسیداسیون چربی جلوگیری می کند و به پتانسیل ضد سرطانی آن اشاره فراوان شده است.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج در پایان توصیه نمود: در کنار هر وعده غذایی خود از مصرف سبزیجان غافل نشوید و مصرف میوه در میان وعدها فراموش نشود.