کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با اشاره به نقش تغذیه سالم در کنترل فشارخون اظهار داشت: از آنجایی که بسیاری از افراد مبتلا به فشارخون از بیماری خود آگاه نیستند، توصیه بر کنترل منظم آن وجود دارد زیرا می تواند برای سالها بی سر و صدا وجود داشته باشد بدون آنکه هیچ گونه علایمی را در شخص مبتلا بروز دهد، از این رو مواردی به شکل توصیه وار مطرح می گردد و امید است با بکارگیری این موارد به حل مشکل بالا بودن فشارخون اقدام گردد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با اشاره به نقش تغذیه سالم در کنترل فشارخون اظهار داشت: از آنجایی که بسیاری از افراد مبتلا به فشارخون از بیماری خود آگاه نیستند، توصیه بر کنترل منظم آن وجود دارد زیرا می تواند برای سالها بی سر و صدا وجود داشته باشد بدون آنکه هیچ گونه علایمی را در شخص مبتلا بروز دهد، از این رو مواردی به شکل توصیه وار مطرح می گردد و امید است با بکارگیری این موارد به حل مشکل بالا بودن فشارخون اقدام گردد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج؛ فاطمه مندنی پور اذعان داشت: از مصرف مواد حاوی افزودنی ها و غذاه های فرایند شده که حاوی مقدار زیادی نمک و ادویه ها هستند مثل انواع سوسیس و کالباس، غذاه های کنسروی، شورها و چاشنی های کارخانه ای جدا خودداری شود.
وی تصریح کرد: مصرف نانها و مواد کربوهیدراتی تهیه شده از آردهای سفید و بدون سبوس را به حداقل برسانید و از نانهای سبوس دار بخصوص حاوی سبوس جو دوسر استفاده شود.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز درمانی در ادامه افزود: مصرف قند و شکر و سایر فرآورده های تهیه شده از آنها مثل نوشابه ها، مربا، ژله، شکلات، کیک ها و شیرینی ها را محدود یا حذف کنید.
مندنی پور ابراز داشت: پتاسیم و کلسیم اضافی نیز می تواند به کاهش فشار خون کمک کند، سبزیجاتی مثل بروکلی، کدو سبز، قارچ، گوجه فرنگی و میوه های مثل موز، زردآلو، انجیر، گریپ فروت، هلو و آلو سرشار از پتاسیم هستند و محصولات لبنی کم چرب سرشار از کلسیم می باشند، لذا مصرف روزانه آنها توصیه می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به جای نمک می توان از سبزیجات تازه یا خشک مثل آویشن، نعنا خشک یا ادویه جات مفید مثل، زردچوبه، دارچین یا پودر سیر و آبلیموی تازه جهت طعم دار کردن غذا استفاده نمود و از استفاده کردن نمکدان در کنار سفره غذایی خودداری شود.