کارشناس واحد سلامت و میحط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویراحمد، گفت: مواد غذایی به عنوان کنترل کننده ورودی هر فروشگاه با تجهیزات کامل جهت تحویل دستکش ماسک و جزایی دست مشتریان و پرسنل ورودی الزامی می باشد.
کارشناس واحد سلامت و میحط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویراحمد، گفت: مواد غذایی به عنوان کنترل کننده ورودی هر فروشگاه که باید با با تجهیزات کامل جهت تحویل اقلام مورد نیاز با دستکش ماسک در دست مشتریان و پرسنل ورودی الزامی می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس علی انصاری افزود: تسمه نقاله میزاهای تخلیه ار ابزار و وسایل مختلف به طور مرتب گندزدایی شوند همچنین کلیه شاغلین ملزم به رعایت کامل پوشش حفاظتی از قبیل روپوش ماسک و دستکش مناسب می باشند.
وی تصریح کرد: سطلهای زباله درب دار دارای کیسه مناسب به تعداد کافی در محل های مناسب تعبیه گردد و مشتری ها قبل از خروج از فروشگاه دستکش های خود را در سطل زباله مناسب بیندازند.
کارشناس برنامه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان، ابراز داشت: فروش آجیل می بایست به صورت بستهبندی بوده و هرگونه عرضهفله ای ممنوع بودهو مشتری نسبت به کشیدن کارت اقدام و فروشنده رمز و مبلغ را وارد نماید، همچنین از ورود کودکان به مراکز خرید جدا خودداری نموده و حتی امکان یک نفر از اعضای خانواده جهت خرید مراجعه کند.
مهندس انصاری با بیان اینکه کودکان نیاز به اقدامات پیشگیرانه در برابر کووید ۱۹ را دارند، گفت: کودکان باید مرتب دست های خود را با آب و صابون بشویند یا با محلول های ضد عفونی کننده حاوی الکل تمیز کنند، و از افرادی که بیمار هستند ( سرفه و عطسه می کنند ) دوری کنند
وی یادآور شد: سطوحی را که در طول روز پیوسته لمس می کنند را تمیز کرده و اسباب بازی های آنها را بر اساس راهنمای توصیه شده توسط سازنده آن بشویید اما اگر کودکتان بیمار نیست ، هیچ نیازی نیست که از ماسک استفاده کند.
وی اضافه کرد: راه اصلی ورود ویروس کرونا به بدن شما مثلث چشمها، بینی و دهان است همچنین دستان شما با دستکش و هر وسیله ای شامل عینک، لوازم آرایش، خود ماسک و هر چیزی که با این مثلث در تماس است ناقل این بیماری بوده و ممکن شما را آلوده نماید.
مهندس علی انصاری در پایان خاطر نشان کرد: از مثلث خطر در صورت خود بشدت محافظت کنید، به صورت خود دست نزنید، همچنین دستان خود را مکرر به مدت ۳۰ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.لوازم شخصی خود را در اختیار کسی نگذارید و با الکل اتانول ۷۰درصد ضدعفونی کرده و غذای خود را قبل از مصرف کاملا داغ کنید.