کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: ما با توجه به عادات غذایی مان مواد غذایی را انتخاب، آماده سازی، طبخ، مصرف و نگهداری می کنیم.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: ما با توجه به عادات غذایی مان مواد غذایی را انتخاب، آماده سازی، طبخ، مصرف و نگهداری می کنیم.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه؛ مرضیه کامران در این زمینه تصریح کرد: عادات غذایی ما ریشه در شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، جغرافیایی، مذهبی، کشاورزی و بسیاری عوامل دیگر دارد.
وی ادامه داد: بسیاری از عادات غذایی معمول، ممکن است نامناسب بوده و اثرات نامطلوب و گاه غیر قابل جبرانی در سلامت ما به جا گذارد.
کامران اظهار داشت: شناخت عادات غذایی درست و تاثیر آن بر سلامت انسان، گام مهمی برای الگوی غذایی صحیح و مناسب و برخورداری از تغذیه کافی، متعادل و متنوع است.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در پایان تاکید کرد: امروزه اگرچه استانداردهای زندگی بهبود یافته و دسترسی به مواد غذایی و خدمات بهداشتی افزایش پیدا کرده اما پیامدهای منفی از جمله الگوی غذایی نامناسب موجب بروز بیماری های غیر وتاگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی گردیده است9-142