پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت :از آن جایی که روزه اولی‌ها در سنین رشد هستند و بدنشان عادت به گرسنگی طولانی مدت ندارد، باید حتماً مصرف سحری را جدی بگیرند، زیرا در غیر این صورت در طی روز از انرژی آنها کاسته و ممکن است برای به انتها رساندن روز با مشکل مواجه شوند.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت :از آن جایی که روزه اولی‌ها در سنین رشد هستند و بدنشان عادت به گرسنگی طولانی مدت ندارد، باید حتماً مصرف سحری را جدی بگیرند، زیرا در غیر این صورت در طی روز از انرژی آنها کاسته و ممکن است برای به انتها رساندن روز با مشکل مواجه شوند.


به  گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد افطار را با آب سرد و یا نوشیدنی های سرد شروع می کنند که توصیه می شود؛ افطار را با نوشیدنی های گرم و یا ولرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ و شیرگرم آغاز نمایند.


وی با بیان اینکه افراط در مصرف انواع شیرینی در افطار، موجب چاقی و اضافه وزن می شود، عنوان کرد: در وعده های سحر و افطار از پرخوری اجتناب کنید و تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی هستند از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده کنید.


رنجبر خاطر نشان کرد: روزه‌داران می بایست مصرف غذاهای پرچرب به خصوص سرخ کردنی ها را در این ماه به حداقل کاهش دهند، ضمن اینکه کاهش مصرف نمک به ویژه سدیم باید در غذاهای پخته و فرآوری شده قرار داده شود.


کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج ادامه داد: افراد در طول ماه رمضان به دلیل کاهش قند خون در وعده افطار باید از مواد قندی مانند خرما، عسل، غلات، شیر کم‌چرب و خوراک‌های ساده از قبیل عدسی و حلیم‌های سبک و سوپ جو استفاده کنند.


وی ابراز داشت: افراد بلافاصله بعد از افطار دچار ضعف و ناتوانی کاذب می‌شوند که علت آن افت قند است  پس با مصرف این گروه از مواد غذایی روزه‌داران می‌توانند توان جسمانی خود را افزایش دهند.


رنجبر یادآور شد: روزه داران باید از پرخوری در وعده‌های افطار و سحر، پرهیز کرده تا سلامت دستگاه گوارش خود را به خطر نیندازند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود در وعده سحر، از خوردن غذاهای چرب، پرروغن و پرادویه پرهیز و از غذاهای دارای پروتئین بالا استفاده شود.5-10