پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان لبنیات سنتی برای غلظت بخشیدن به شیرو قوام دهنده از نشاسته استقفاده می نمایند.

مدیر آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان لبنیات سنتی برای غلظت بخشیدن به شیرو قوام دهنده از نشاسته استقفاده می نمایند.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ امیر پیکر گفت: به تمامی عرضه کنندگان لبنیات سنتی تذکر داده می‌شود از آنجایی که استفاده از نشاسته در شیر و لبنیات به منزله تقلب تلقی می گردد از همه عرضه کنندگان شیر و لبنیات سنتی تقاضا داریم نسبت به استفاده و پیشنهاد استفاده آن به بقیه اکیداً خودداری نمایند.



 وی یادآور شد: با توجه به اینکه تشخیص این نوع تقلب در آزمایشگاه معاونت امکان پذیر است در صورت مشاهده از طریق مراجع قضایی با متقلبین برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.