معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: قارچ های سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارند و تشخیص آنها توسط افراد عادی میسر نبوده و از طریق کاملاً علمی و تخصصی توسط متخصصان امکان پذیر می باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: قارچ های سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارند و تشخیص آنها توسط افراد عادی میسر نبوده و از طریق کاملاً علمی و تخصصی توسط متخصصان امکان پذیر می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر امام بخش قائدی افزود :بهتر است از جمع آوری و مصرف قارچ های خودرو در طبیعت خودداری شود.
وی ابراز داشت: برخی از گونه های این قارچ ها به دلیل وجود ماده ای سمی به نام آماتوکسین، منجر به مسمومیت های شدید شده که عمدتاً آسیب های مخربی بر کبد دارند و حتی منجر به مرگ می شوند.
وی یادآور شد: سموم این گونه قارچها بر اثر حرارت پختن، کباب کردن و یا آب پز کردن از بین رفته و تخریب نمیشود.
دکتر قائدی در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین بهترین راه پیشگیری از این نوع مسمومیت، عدم مصرف هر نوع قارچ یا گیاهی است که توسط فرد کاملا شناخته شده نمی باشد و یا سلامت آن توسط وزارت بهداشت تایید نشده است.