پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

...

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مناسبت 26 شهریور ماه روز جهانی ایمنی بیمار پیامی صادر کرد.


 


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر حجت اله انصاری گفت: هدف از ،سومین چالش جهانی ایمنی بیمار توسط WHO به "دارو درمانی بدون آسیب" کاهش 50 درصدی آسیب شدید و قابل پیشگیری ناشی از دارو در سطح جهان در 5 سال آینده است.


 
وی اذعان داشت: در حالی که درمان‌ها، فناوری‌ها و مدل‌های مراقبتی جدید پتانسیل درمانی زیادی دارند، می‌توانند تهدیدات جدیدی برای مراقبت ایمن نیز ایجاد کنند. ایمنی بیمار جنبه های مختلفی دارد و مستلزم همبستگی بیماران، خانواده ها، مراقبان بیمار، کادر درمان و سیاست گذاران عرصه بهداشت است.


دکتر انصاری افزود: به همین دلیل، 17 سپتامبر (26 شهریور) به عنوان روز جهانی ایمنی بیمار جهت همبستگی جهانی و اقدام هماهنگ همه کشورها برای بهبود ایمنی بیمار انتخاب شده است.


وی اظهار داشت: داروها بیشترین کاربرد را در پیشگیری و درمان بیماری ها دارند و شیوه های ناایمن دارودرمانی و خطاهای دارویی بیشترین سهم از کل آسیب‌های قابل پیشگیری ناشی از مراقبت‌های ناایمن را در سراسر جهان تشکیل می دهند.


دکتر انصاری خاطر نشان کرد: از جایی که همه‌گیری کووید۱۹ خطر اشتباهات دارویی و آسیب‌های مرتبط با دارو را به میزان قابل توجهی تشدید کرده است، «ایمنی دارویی» به عنوان موضوع روز جهانی ایمنی بیمار در سال 2022 انتخاب شده است و سومین چالش جهانی ایمنی بیمار توسط WHO به "دارو درمانی بدون آسیب" اختصاص داده شده است. هدف این چالش، کاهش 50 درصدی آسیب شدید و قابل پیشگیری ناشی از دارو در سطح جهان در 5 سال آینده می باشد.